Dagens bwin fidus: Udesejr på Estádio José Alvalade

Kamp: Sporting CP – Arsenal
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 2,05 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

I aften klokken 18:55 på Eurosport 2 er der topbrag i gruppe E af Europa League. Her mødes Sporting CP og Arsenal nemlig på Estádio José Alvalade i den portugisiske hovedstad Lisabon, og en eventuel vinder kan tage et kæmpe skridt imod avancement til knockoutfasen. Både portugiserne og englænderne har nemlig vundet deres første to kampe, hvilket vil sige, at en sejr i aften vil sikre deltagelse i 1/32-finalerne. Umiddelbart ligner det, at Unai Emery booker den billet. Hans hold er således i total topform med intet mindre end ti sejre på stribe.

Sporting får det svært

Værterne er placeret på en femteplads i den hjemlige liga med 13 point, som de har fået skrabet sammen via fire sejre, en enkelt uafgjort og et nederlag med en samlet målscore på 11-8. Der er fire point op til Benfica og Braga, som fører ligaen og endnu ikke har prøvet at tabe. Derudover er de videre i begge portugisiske pokalturneringer, mens de som skrevet før har seks point efter to EL-opgør, hvor de har slået henholdsvis Qarabag på eget græs med 2-0 og Vorskla på fremmed græs med 1-2. The Gunners er dog et mandskab af en helt anden kaliber.

Gæsterne ligger nummer fire i Premier League med 21 point, som de har fået ved at vinde syv kampe og tabe to med en samlet målscore på 22-11. De scorer altså dobbelt så mange mål, som de lukker ind, og det går generelt rigtig godt for dem med ti vunde opgør i træk på nuværende tidspunkt. Både Alexandre Lacazette og Pierre-Emerick Aubameyang har fundet målnæsen frem. Særligt sidstnævnte er totalt ustyrlig for tiden med fire mål i to kampe som indskifter. Både på Craven Cottage mod Fulham og på Emirates mod Leicester City kom han ind fra bænken og lavede to hurtige scoringer.

Vi regner med, at den gabonesiske goalgetter starter inde mod Sporting og får netmaskerne til at blafre igen. Måske endda også mere end én gang. Dette opgør lugter i vores optik af en målfest og tre point til Unai Emery.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 2,05.

Følg spilforslaget hos bwin