Haderslev Stadion

Dagens bwin fidus: SønderjyskE og OB går defensivt til værks

Kamp: SønderjyskE – OB
Fidusen: Uafgjort ved pausen
Odds: 2,05 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Denne uges fredagskamp er en totalt tæt duel mellem SønderjyskE og OB på Sydbank Park i Haderslev. Vi har meget svært ved at pege på en vinder af dette opgør, og når det er tilfældet, så plejer et kryds at være det bedste bud. Rent faktisk kunne vi sagtens se, at der både står uafgjort ved pausen og fuld tid. Begge mandskaber kan nemlig sagtens leve med et enkelt point, selvom de selvfølgelig helst vil have tre af slagsen. Vi tror, at første halvleg bliver en kedelig og defensiv affære.

Ikke mange scoringer på Sydbank Park

Værterne er ikke nemme at blive kloge på, da de har svinget en hel del hele sæsonen. De har sådan set ikke formået at vinde to ligakampe i streg, hvilket må siges at være skuffende, når man tænker på det spillermateriale, som de har at arbejde med. I weekenden måtte de nøjes med 1-1 mod Randers FC på udebane, og det opsummerer egentlig deres sæson meget godt indtil videre. De var nemlig fyr og flamme mod Vejle før landskampspausen, hvor de vandt med 3-0 på en fremragende anden halvleg. Det skal dog siges, at vejlenserne spillede en mand i undertal nærmest hele kampen efter et fejlagtigt rødt kort.

Gæsterne startede skandaløst dårligt ud, men er kommet ind i en meget bedre stime på det seneste. De er rent faktisk ubesejrede i omkring halvanden måned, hvor de har vundet tre kampe og spillet to uafgjort inklusiv Sydbank Pokalen. De har således slået henholdsvis AC Horsens, AaB og Thisted, mens det er blevet til pointdelinger med AGF og Brøndby. Odenseanerne er altså svære at slå på nuværende tidspunkt, hvilket også er hovedårsagen til, at vi har svært ved at se sønderjyderne snuppe sejren, selvom de spiller på hjemmebane. Vi har dog også svært ved at De Striwede fra Fyn tage tre point. Umiddelbart lugter det her opgør langt væk af kryds – både efter 45 og 90 minutter. Vi sætter vores lid til at første halvleg både bliver en kedelig og defensiv affære.

Derfor er dagens bwin fidus, at der står uafgjort ved pausen til odds 2,05.

Følg spilforslaget hos bwin