Officielt logo for Champions League

Dagens bwin fidus: Ingen slinger i valsen for Spurs

Kamp: PSV Eindhoven – Tottenham
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 2,10 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Det er et vaskeægte bundbrag i gruppe B af Champions League, når PSV Eindhoven hjemme på Philips Stadion tager imod Tottenham. Begge mandskaber har nemlig tabt deres første to opgør i gruppespillet, så det hele er altså på spil i aften. Vinderen vil forsat have en chance for at gå videre. Taberen må derimod nok indstille sig på at ende som bundprop. Umiddelbart tror vi mest på Spurs snupper sejren, mens PSV må nøjes med at være prygelknabe. Særligt fordi Harry Kane og Erik Lamela er i fin form.

Spurs er pisket til sejr

Værterne har fejet al modstand af banen i den hjemlige liga. Her har de vundet ni ud af ni kampe og scoret næsten 40 mål i processen. De har dog haft det meget svært i deres Champions League-gruppe, hvor vi også finder FC Barcelona og Inter. På Camp Nou løb de ind i en 4-0-lussing, mens de måtte se sig slået med 1-2 af italienerne, selvom de var foran i det opgør. Nu gælder det så en knald-eller-fald-kamp mod Christian Eriksen og co., men vi har meget svært ved at se dem få point ud af deres anstregelser.

Gæsterne er nemlig kommet tilbage på sejrssporet, da de har vundet fire ligakampe på stribe mod henholdsvis Brighton & Hove Albion, Huddersfield Town, Cardiff City og West Ham United. Derudover har de præsteret at holde buret rent tre gange i denne periode. Harry Kane har noteret sig for tre scoringer, mens Erik Lamela har fået netmaskerne til at blafre to gange. Den engelske goalgetter og den argentinske kantspiller kunne altså være et par fornuftige bud på en matchvinder i aften.

Begge mandskaber har lukket seks mål ind i deres første to opgør, men Tottenham har derimod scoret tre gange så mange mål som PSV. Vi regner med, at Spurs snupper sejren samt de tre point på Philips Stadion, da de simpelthen er et bedre mandskab. En Premier League-klub skal simpelthen være i stand til at slå en Æresdivision-klub, hvis de vil videre til knockoutrunden af Champions League.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 2,10.

Følg spilforslaget hos bwin