Dagens bwin fidus: De engelske mestre kommer tilbage på sejrssporet

Kamp: Southampton – Chelsea
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 1,87 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Både Southampton og Chelsea har virkelig brug for tre point, når de to mandskaber mødes på St. Mary’s Stadium klokken 13:30. Hjemmeholdet for at komme op over nedrykningsstregen,. Udeholdet for at have en minimal chance for at slutte i top fire. Det er dog to hold i krise, der skal krydse klinger. The Saints har således tabt deres sidste tre opgør i Premier League, mens The Blues blot har vundet en enkelt af deres seneste fem ligakampe. Vi tror dog, at de engelske mestre kommer tilbage på sejrssporet og trækker sig sejrrigt ud af denne duel.

To kristeramte mandskaber

Der har ikke været særlig meget at glæde sig over i denne sæson, hvis man holder med Chelsea. De er ude af Champions League, har ti point op til Tottenham Hotspur på fjerdepladsen, og FA Cuppen er deres eneste chance for at vinde et trofæ. Første skridt mod at redde sæsonen en smule er en sejr på St. Mary’s Stadium i dag, og det burde da også være en overkommelig opgave. Særligt når man kigger på Southamptons sidste tre ligakampe, hvor de har tabt 3-0 til Newcastle på St James’ Park, 3-0 til West Ham på London Stadium samt 3-2 til Arsenal på Emirates. Mod The Gunners var de endda både foran og fik udlignet til 2-2, men det var stadig ikke nok til at få point ud af deres anstregelser.

Selvom de engelske mestre ikke er særligt godt kørende på nuværende tidspunkt, så burde de stadig godt kunne slå The Saints på udebane. Også selvom de har tabt deres seneste tre kampe på fremmed græs mod henholdsvis Manchester City (1-0), Manchester United (2-1) og Watford (4-1). Vi tror, at Eden Hazard viser vejen på St. Mary’s Stadium og bringer Antonio Contes tropper tilbage på sejrssporet. De bliver nemlig nødt til at vinde for at holde fast i deres matematiske chance for at slutte i top fire og derved kvalificere sig til næste sæsons Champions League. Det burde være incitament nok til at tage alle tre point. Vi tror, at The Blues vinder deres første kamp i Premier League siden den 10. marts i dag.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 1,87.

Følg spilforslaget hos bwin