Logo for Alka Superligaen

Dagens bwin fidus: Ingen point til hestene på EWII Park

Kamp: OB – Randers FC
Fidusen: Hjemmeholdet vinder kampen
Odds: 2,00 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Rasmus Bertelsen og Randers FC skal en tur til EWII Park for at møde Kent Nielsen og OB. Det bliver en rigtig svær opgave, da randrusianerne mildest talt har været elendige på fremmed græs, mens odenseanerne har gjort det ganske glimrende på eget græs. Hjemmeholdet er i øvrigt ubesejret i deres sidste to kampe i træk, hvor det er blevet til fire point. Udeholdet tabte 1-0 i Haderslev på Sydbank Park til SønderjyskE, da de sidst var i aktion. Det er altså med rigtig god grund, at Kent Nielsen er co. er blevet gjort til forhåndsfavoritter af bookmakerne.

Odenseanerne med overtaget

OB har været i fin form hjemme på EWII Park i denne sæson. Det er således blevet til syv sejre, to uafgjorte og fem nederlag med en samlet målscore på 22-15. I deres seneste fem kampe på eget græs er det blevet til tre sejre og to nederlag. Særligt Anders K. Jacobsen har gang i en god sæson, da han ligger nummer seks på Alka Superligaens topscorerliste med sine 12 mål. Det er nok også ham, som det skal komme fra, hvis De Striwede skal snuppe sejren og alle tre point i dag.

Randers har derimod været rigtigt dårligt kørende på udebane nærmest hele sæsonen. De har rent faktisk kun formået at få point i fire kampe på fremmed græs, da det er blevet til to sejre, to uafgjorte og hele ti nederlag med en samlet målscore på 16-31. Ikke nok med at det er blevet til få point, så lukker de altså også over to mål ind i snit, når de spiller væk fra BioNutria Park. Derfor synes vi heller ikke, at der er særlig meget som taler for, at de skulle få point på Fyn.

Særligt ikke når man kigger på de to mandskabers indbyrdes opgør på EWII Park. Her har hestene nemlig ikke formået at vinde siden den 3. april 2016, hvor de kunne rejse med hjem en 0-1-sejr i baggagen. Siden den dag er det blevet til tre OB-sejre og en enkelt uafgjort med en samlet målscore på 8-2. Vi tror, at det bliver mere af samme skuffe i aften.

Derfor er dagens bwin fidus, at hjemmeholdet vinder kampen til odds 2,00.

Følg spilforslaget hos bwin