Dagens bwin fidus: Riza Durmisi og co. tager tre point

Kamp: Girona FC – Real Betis
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 3,50 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Når Girona FC og Real Betis krydser klinger på Estadi Montilivi i aften, så er det en direkte kamp om de europæiske pladser. Hjemmeholdet er nemlig placeret på en ottendeplads med tre point op til den sjetteplads, som giver adgang til Europa League. Udeholdet ligger nummer fem i La Liga og kan med en sejr holde både Villareal og Sevilla bag sig i lidt tid endnu. Begge mandskaber har altså brug for tre point. Girona har dog ikke vundet i deres sidste tre forsøg. Real Betis har derimod snuppet fire sejre på striben.

Betis buldrer derudaf

Girona har gang i en ganske glimrende sæson, hvor de med en god slutspurt kan slutte i top seks. Det ligner dog ikke, at de kan sætte en sejrsstime sammen i slutningen af sæsonen, da de har tabt stort til både Real Sociedad og Real Madrid de sidste par uger. Mod Real Sociedad løb de ind i en 5-0-lussing på Estadio Anoeta. Kongeklubben sendte dem hjem fra Santiago Bernabéu med et 6-3-nederlag på samvittighed. Derudover har de spillet 1-1 på hjemmebane med Levante som ligger lige over nedrykningsstregen. Det kører altså slet ikke på skinner for hjemmeholdet lige for tiden.

Riza Durmisi og Real Betis er derimod inde i en god periode. De har både slået Alavés på udebane (1-3), Espanyol på hjemmebane (3-0), Getafe på udebane (0-1) og Eibar på hjemmebane (2-0) den sidste måneds tid. Ikke nok med at de vinder alle deres kampe, så lukker de heller ikke rigtig mål ind. Det er en rigtig god kombination, må man sige. Særligt når der kun er syv kampe tilbage af sæsonen. Vi tror, at deres sejrsstime godt kan forsætte lidt endnu. Specielt fordi Girona ikke er særlig godt kørende for tiden.

Hjemmeholdet har godt nok ikke tabt på eget græs siden december måned, men mod netop Real Betis har de det altid svært. De tre indbyrdes opgør mellem de to mandskaber på Estadi Montilivi er nemlig endt med tre point til udeholdet. Vi regner med, at det bliver mere af samme skuffe i aften, og at Riza Durmisi og co. trækker sig sejrrigt ud af denne duel.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 3,50.

Følg spilforslaget hos bwin