Dagens bwin fidus: Southampton må se sig slået på ny

Kamp: Southampton – Arsenal
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 1,90 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Southampton har ikke smagt sejrens sødme i Premier League siden den 1. september. Her formåede de at besejre Crystal Palace på Selhurst Park med 0-2 ved hjælp af scoringer fra Danny Ings og danske Pierre Emile Højbjerg. Arsenal har derimod ikke prøvet at tabe siden midten af august måned. Derfor er der heller ikke den store tvivl om, hvem der er forhåndsfavoritter på St. Mary’s Stadium. Den gabonesiske goalgetter Pierre-Emerick Aubameyang ligner et oplagt bud på en matchvinder. Man skal helt sikkert også holde et vågent øje med den franske forward Alexandre Lacazette.

Southampton er skidt kørende

The Saints ligner et mandskab med kursen sat direkte mod EFL Championship. Selv efter fyringen af Mark Hughes var der ingen bedring at spore, da de måtte se sig slået i Wales med 1-0 af Cardiff City. Rigtig dårlig debut til den nye cheftræner Ralph Hasenhüttl må man sige. For at gøre ondt værre så har de endnu ikke formået at vinde på eget græs i denne sæson, hvor det er blevet til fem uafgjorte og to nederlag med en samlet målscore på 6-10. Der er altså ikke særlig meget, som taler for, at vi får en hjemmesejr i dette opgør.

The Gunners buldrer nemlig bare derudaf. Både i Premier League og Europa League er der styr på sagerne, da de har vundet 17 ud af deres seneste 22 kampe, mens de resterende fem er endt uden vinder. Skal Unai Emery lykkedes med den svære mission om at slutte i top fire, så skal der simpelthen også en sejr på bordet mod bundproppen Southampton på St. Mary’s Stadium. Holdet fra Nordlondon har rent faktisk ikke prøvet at være foran ved pausen i ligaen, Det må altså være det første delmål for dem her til eftermiddag.

Vi har svært ved at se værterne komme på tavlen, mens gæsterne har to målmaskiner i Aubameyang og Lacazette. Efter vores bedste overbevisning lugter det langt væk af en 0-2-sejr til Arsenal, da de simpelthen bare ligner et mandskab som er umuligt at slå på nuværende tidspunt.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 1,90.

Følg spilforslaget hos bwin