Officiel hjemmebane for tjekkiske Jablonec

Dagens bwin fidus: Slavia Prag slår Jablonec på Stadion Střelnice

Kamp: Jablonec – Slavia Prag
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 2,35 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Der er dømt topbrag i den tjekkiske liga, når Jablonec hjemme på Stadion Střelnice byder førerholdet Slavia Prag op til dans. Begge mandskaber har spillet Europa League i midtugen, så der kommer nok til at være et par trætte stænger i de to holds lejre. Hjemmeholdet ligger nummer fire med 33 point og har vundet tre af deres sidste fem opgør i ligaen. Udeholdet er nummer ét med 46 point og har snuppet fire sejre på stribe med en samlet målscore på 12-6. Miroslav Stoch er et oplagt bud på en matchvinder. Han har nemlig scoret mål på samlebånd det seneste stykke tid.

Stoch scorer og Prag vinder

Værterne har gjort det ganske godt i denne sæson med ti vunde kampe, tre pointdelinger og fem nederlag. De har to målfarlige spillere, som begge står noteret for otte scoringer. Først og fremmest har de Michal Trávník på holdkortet. Han har endda også lavet hele otte oplæg udover sine fuldtræffere. Man skal dog heller ikke overse Martin Doležal, som har været involveret i tretten scoringer indtil videre. Umiddelbart kan vi dog ikke rigtig se nogle af de to få netmaskerne til at blafre i aften, da de er oppe imod ligaens næstbedste defensiv. Prag har indtil videre indkasseret seksten gange.

Gæsterne ligger godt nok i toppen af tabellen, men der er blot et enkelt point ned til Viktoria Plzeň på andenpladsen. Derfor er de pisket til sejr mod Jablonec, og vi tror, at det er en opgave, som de er i stand til at løse uden de store problemer. Særligt fordi Miroslav Stoch er fyr og flamme for tiden. Det har han rent faktisk været i størstedelen af sæsonen. Ni fuldtræffere i sine sidste ni opgør står han noteret for, og det var selvfølgelig ham som scorede et af målene i 3-2-sejren over Mladá Boleslav den 8. december. Vi kunne sagtens se ham blive matchvinder i aften. Det ville rent faktisk slet ikke undre os, hvis han kommer på måltavlen mere end én gang.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 2,35.

Følg spilforslaget hos bwin