Dagens bwin fidus: Leicester tager fra Selhurst Park med tre point

Kamp: Crystal Palace – Leicester
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 2,90 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Roy Hodgson og Crystal Palace ligger isoleret nede i bunden af Premier League-tabellen. Kasper Schmeichel og Leicester ligger derimod solidt til i midten. Værterne har ikke vundet i månedsvis, mens gæsterne blot har tabt en gang det sidste lange stykke tid. Derfor synes vi også, det virker en smule mærkeligt, at bwin har gjort hjemmeholdet til favoritter på Selhurst Park. Her på redaktionen hælder vi klart med til, at udeholdet ender med at snuppe sejren og tage alle tre point. Særligt fordi James Maddison og Jamie Vardy har vist fin form foran kassen.

Kasper Schmeichel holder buret rent

The Eagles har tabt deres seneste to kampe i træk mod henholdsvis Brighton & Hove Albion og West Ham. På Amex Stadium var de bagud med 3-0 allerede i pausen på trods af The Seagull fik et rødt kort allerede inden der var spillet en halv time. Selvom Luka Milivojević fik pyntet på resultatet fra straffesparkspletten i anden halvleg, så må det siges at være en ringe trøst, da de tabte 3-1, selvom de var en mand i overtal nærmest hele opgøret.

The Foxes er straks en hel del bedre kørende. Selvom de måtte se sig slået med 0-2 af Tottenham hjemme på King Power Stadium i lørdags, så er der stadig god grund til optimisme i danskerklubben. De har nemlig både slået Watford, Southampton og Cardiff, mens det er blevet til uafgjorte med Fulham, Brighton,  Burnley og West Ham de sidste par måneder. I tabellen finder man dem cirka i midten, og med en sejr på Selhurst Park kan de gå forbi både Everton og Bournemouth. Hvis altså The Toffees og The Cherries smider point. Marco Silva og co. skal en tur til Molineux Stadium for at møde Wolves. Eddie Howe tager derimod imod de engelske mestre fra Manchester City hjemme på Vitality Stadium.

Jamie Vardy er vores bedste bud på en matchvinder. Derudover er James Maddison også i fin form for tiden, så der er god grund til også at holde øje med ham.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 2,90.

Følg spilforslaget hos bwin