Officiel hjemmebane for SC Freiburg i Bundesligaen

Dagens bwin fidus: SC Freiburg får tre tiltrængte point

Kamp: Freiburg – Hannover
Fidusen: Hjemmeholdet vinder kampen
Odds: 2,25 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Det er nummer 12 mod nummer 18 i Bundesligaen, når Freiburg og Hannover støder sammen på Schwarzwald-Stadion i aften klokken 20:30. Værterne gør det ganske godt på eget græs, hvor de har hentet tolv ud af deres sytten point indtil videre. Gæsterne er derimod i fuldstændig forfærdelig udebane, hvor det blot er blevet tre point ud 21 mulige indtil videre. Derfor tror vi da også klart mest på en hjemmesejr i dette opgør. To mænd med matchvinderpotentiale kunne være Gian-Luca Waldschmidt og Nils Petersen, som står noteret for henholdsvis fem og fire fuldtræffere i ligaen.

Hannover har store problemer

Hjemmeholdet vandt højst overraskende deres seneste hjemmekamp med 3-0 over danskerklubben RB Leipzig. Nils Petersen, Gian-Luca Waldschmidt og Mike Frantz stod for målene i den sikre sejr, og selvom det bestemt ikke bliver lige så nemt i aften, så har vi alligevel mere fidus til Freiburg i forhold til Hannover. Også selvom der i skrivende stund står syv mand på skadeslisten, som allesammen må betragtes som tvivlsomme til dette opgør.

Udeholdet har således ikke smagt sejrens sødme siden den 9. november, hvor det lykkedes dem at vinde med 2-1 på hjemmebane over Wolfsburg. Herefter tog de turen til Gladbach, hvor de blev kørt rundt i ring og tabte med hele 4-1. I starten af september måtte de se sig slået med 0-2 på eget græs af Hertha, mens de fik et enkelt point ud af deres anstregelser på udebane mod Mainz, hvor det blev til 1-1. I lørdags mod Bayern München på Allainz Arena fik de ikke et ben til jorden og tabte med 0-4.

Historisk set har Freiburg også et rimelig godt tag på Hannover, når de to mandskaber mødes på Schwarzwald-Stadion. Tre uafgjorte og to sejre er det blevet til i de seneste fem indbyrdes opgør. Vi hælder mest af alt til en smal 2-1-sejr på mål af Nils Petersen og Gian-Luca Waldschmidt, og det kan endda godt være, at der kommer til at være spænding indtil sidste fløjt. Særligt hvis det på mirakuløs vis skulle lykkedes for at udeholdet at score først.

Derfor er dagens bwin fidus, at hjemmeholdet vinder kampen til odds 2,25.

Følg spilforslaget hos bwin