Dagens bwin fidus: Sørgelige Sunderland taber til Steve Bruce

Kamp: Sunderland – Aston Villa
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 2,05 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Sunderland ligger sidst i EFL Championship, og det lugter langt væk af endnu en nedrykning. De har nemlig ikke smagt sejrens sødme, siden de slog Hull med 1-0 på hjemmebane den 20. januar. Siden da er det blevet til fire nederlag og tre uafgjorte med en samlet målscore på 8-15. Særligt hjemme på Stadium of Light har de været skidt kørende. De har nemlig kun vundet to ud af deres 17 kampe på eget græs, mens seks er endt uafgjort og ni er blevet tabt med en samlet målscore på 17-28.

Viljestærke Aston Villa

Siden ansættelsen af Steve Bruce den 12. oktober 2016, så er der for alvor kommet styr på Aston Villa-mandskabet. Særligt i denne sæson har de set ekstremt stærke ud. Derfor er det heller ikke den store overraskelse, at de ligger på en tredjeplads i EFL Championship med 63 point. De har vundet 18 kampe, spillet ni uafgjort og tabt syv med en samlet målscore på 53-32. Der er fire point op til Cardiff City og Kenneth Zohore på den andenplads, som giver direkte adgang til Premier League. De har altså masser af incitament til at vinde i aften mod sørgelige Sunderland, da de rigtig gerne vil tilbage i den bedste engelske række, efter de måtte tage den tunge tur ned i den næstbedste division i 2015/2016-sæsonen.

John Terry-effekten

I sommers blev Chelsea-legenden John Terry hentet ind på en fri transfer. Det har virkelig hjulpet på defensiven at have den 37-årige forsvarsstyrmand på holdkortet. Aston Villa har faktisk den tredjebedste defensiv i EFL Championship, da det kun er førerholdet Wolverhampton Wanderers og Cardiff City som har lukket færre mål ind end dem. Det lugter derfor lidt af en oprykning for Steve Bruce og co., hvis de kan holde skruen lige i vandet i den sidste del af sæsonen. Det burde også være muligt, når man tænker på deres 57-årige cheftræner er en ekstremt rutineret ræv som har prøvet at stå i denne situation mange gange før.

Steve Bruce besøger sin gamle hjemmebane

Faktisk stod Steve Bruce i spidsen for Sunderland, sidst de havde bare en smule succes. Han blev ansat den 27. maj 2009, og på omkring 18 måneder tog han dem hele vejen fra EFL Championship til en 10. plads i Premier League. Den 30. november blev han dog fyret efter en skuffende sæsonstart og et 2-1-nederlag til bundproppen Wigan. Siden da har ni forskellige managers stået i spidsen for Sunderland. Nu kan de endda være på vej til at rykke ned for anden sæson i træk. Hvis det ender med at ske, vil de være gået fra Premier League til Sky Bet League One på bare to år. Det må siges at være en stor skandale for traditionsklubben. I dette opgør levner vi dem ikke den store chance, og det lugter langt væk af endnu en udesejr på Stadium of Light.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 2,05.

Følg spilforslaget hos bwin