Dagens bwin fidus: Der kommer mange mål på JYSK Park

Kamp: Silkeborg IF – FC Midtjylland
Fidusen: Over 2,5 mål
Odds: 1,62 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Silkeborg og FC Midtjylland krydser klinger på JYSK Park i aften. Det er et opgør som lugter langt væk af mange mål. Begge mandskaber har nemlig scoret en hel del kasser. Hjemmeholdet har lavet 20 mål i 11 kampe på eget græs, mens udeholdet har scoret 21 mål på fremmed græs i denne sæson. Der burde derfor komme mindst tre mål i denne kamp, og det er der faktisk fin værdi i at spille på.

Silkeborg er skarpe

Silkeborg har spillet to hjemmekampe i 2018, og her har de scoret fire mål. I forårspremieren slog de AaB med 3-2 i et hæsblæsende opgør. David Skhirtladze gjorde til 1-0, og Jens Martin Gammelby bankede 2-1-målet i kassen. Vladimir Rodić blev den helt store helt med sin 3-2-scoring kort efter Yann Rolim havde udlignet for udeholdet. Mod Lyngby fik de et enkelt point, da det endte 1-1 mellem de to mandskaber. Tobias Salquist gjorde det til 1-1 efter 68 minutter. Ikke nok med at de scorer mange mål, så har de også en hel del forskellige målscore på holdkortet. Både deres midtstopper, deres højre back, deres midtbanespillere og deres angribere kan komme på tavlen. Det taler for, at der kommer mange mål på JYSK Park.

FC Midtjylland er farlige

FCM har vundet begge deres udekampe i 2018. Først tog de en tur til CASA Arena, hvor de vandt med 0-2 over AC Horsens. De spillede ellers ikke særlig godt i det opgør, men det gjorde ikke det store, da både Paul Onuachu og Frank Onyeka kom på måltavlen. Derefter skulle de møde Hobro på DS Arena og endnu en gang fik de scoret to mål. Venstrebacken Marc Dal Hende spillede en fuldstændig fremragende kamp og blev den helt store helt med sine to scoringer. Frank Onyeka blev sendt tidligt i bad efter 62 minutter, men midtjyderne formåede stadig at tage alle tre point med hjem til Heden.

Begge mandskaber har altså allerede været involveret i målrige opgør. Det tyder derfor på, at både Silkeborg og FC Midtjylland kommer på måltavlen i dag. Hvis det bliver tilfældet, så er sandsynligheden rigtig stor for, at der kommer mindst tre mål i denne kamp. Det tror vi på, at der gør.

Derfor er dagens bwin fidus, at der kommer over 2,5 mål i kampen til odds 1,62.

Følg spilforslaget hos bwin