Dagens bwin fidus: Vild kamp på Wembley Stadium

Kamp: Tottenham Hotspur – Juventus
Fidusen: Over 2,5 mål
Odds: 1,90 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Det bliver et brag af en fodboldkamp på Wembley Stadium, når Tottenham tager imod Juventus. Første opgør endte 2-2 i Torino, så de to mandskaber har stadig masser at spille om i aften. Derfor har vi også på fornemmelsen, at der kommer masser af action og mange mål samt tænding på fra start til slut. Særligt fordi den gamle dame ikke kan stille sig tilbage på banen. De skal nemlig score og vinde for at gå videre. Spurs plejer dog også at være glade for at angribe, så vi har svært ved at se dem prøve at gå efter “bare” at holde Juventus fra at score.

Toptændt Tottenham-mandskab

Christian Eriksen og Tottenham går godt nok videre, hvis aftenens kamp ender 0-0, men det er ikke et resultat, som Spurs har for vane at tage til takke med. Faktisk er det ikke sket i snart seks måneder, at en Tottenham-kamp er endt helt uden scoringer. Det var den 16. september, hvor Swansea besøgte Wembley, og de formåede at holde Harry Kane og co. fra fadet. Man skal altså slet ikke regne med en nulløsning i aften. Juventus skal nemlig også frem og angribe, hvis de vil videre til kvartfinalerne i Champions League, og det vil de gøre alt for kommer til at ske. Derfor tror vi også på, at der kommer mål i begge ender på Wembley, og hvis det bliver tilfældet, så kan der også sagtens komme tre mål eller mere. Det var også tilfældet i Torino, hvor der blev scoret hele fire gange. Gonzalo Higuaín scorede to gange for hjemmeholdet og misbrugte endda et straffespark. Harry Kane og Christian Eriksen nettede for udeholdet.

Der er masser af målscorere i de to trupper. Udover de tre førnævnte spillere, kan både Paulo Dybala og Son Heung-min også komme på måltavlen for deres respektive klubber. Det burde derfor være muligt, at der bliver scoret tre mål eller mere i aften. Særligt når man tænker på, at Juventus ikke kan bruge uafgjort til noget medmindre det er 3-3 eller derover.

Derfor er dagens bwin fidus, at der kommer over 2,5 mål i kampen til odds 1,90.

Følg spilforslaget hos bwin