Haderslev Stadion

Dagens bwin fidus: Brøndby sender SønderjyskE ud af DBU Pokalen

Kamp: SønderjyskE – Brøndby IF
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 1,72 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

I aften skal der spilles kvartfinale i DBU Pokalen på Sydbank Park i Haderslev. Det er et opgør mellem SønderjyskE og Brøndby IF, der er på menuen. Hjemmeholdet er skidt kørende, da de har tabt fire ud af deres seneste otte opgør, mens tre er blevet er blevet vundet og en enkelt er endt uafgjort. Udeholdet er derimod inde i en fuldstændig sindssyg stime. De har således ikke prøvet at tabe siden den 20. august, hvor de måtte tage hjem fra Ceres Park & Arena i Århus med et 2-0-nederlag på samvittigheden.

Brøndby burde være bedre

Selvom det er et pokalopgør, og alting som bekendt kan ske i en knald-eller-fald-kamp, så er der ikke den store tvivl om, hvorfor Alexander Zornigers tropper er forhåndsfavoritter mod Claus Nørgaards mandskab. Det har nemlig været alt andet end overbevisende, det som hjemmeholdet har præsteret i denne sæson. Efter 2-1-nederlaget på MCH Arena mod FC Midtjylland endte de dog i den mindre tætte gruppe. Derfor skal de nok heller ikke spekulere alt for meget på nedrykning. Vi tror dog, at det betyder, de får svært ved at få vendt den negative spiral til en sejrsstime. Deres nederlag til OB i mandags er i øvrigt en god indikator for dette.

De blå-gule fra Vestegnen har derimod masser at spille for i denne sæson. De ligger således lunt i svinget til både at snuppe guld i Alka Superligaen samt løfte DBU Pokalen. Hvis det lykkedes dem at vinde The Double, så vil det være første gang siden 2005, at de napper to trofæer på en sæson. Først skal de dog lige forbi SønderjyskE, men det burde være en overkommelig opgave, når man tænker på de to mandskabers vidt forskellige formkurver. Brøndby ligner bare et hold som er umulige at slå for tiden. Derfor har vi heller ikke den store fidus til, at Claus Nørgaards mandskab kan sætte en stopper for deres sindssyge stime på 23 kampe i streg uden nederlag.

Vi har på fornemmelsen, at de blå-gule fra Vestegnen sender de lyseblå fra Haderslev ud i pokalmørket, og derved spiller sig videre til semifinalerne. Kamil Wilczek og Teemu Pukki bliver for meget at håndtere for hjemmeholdets forsvar.  Det tror vi kommer til at blive udslagsgivende.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 1,72.

Følg spilforslaget hos bwin