Dagens bwin fidus: Werder Bremen tager alle tre point

Kamp: Hannover – Werder Bremen
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 2,50 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Det er to mandskaber med vidt forskellige formkurver, som der mødes i Bundesligaen. Hannover har nemlig tabt deres seneste fem kampe på stribe. Werder Bremen har derimod vundet tre i træk. Derfor synes vi også, at oddset på udeholdet virker lidt for højt. Særligt når man tænker på, at hjemmeholdet er rigtig skidt kørende. Vi har fidus til, at Thomas Delaney og co. trækker sig sejrrigt ud af denne duel på HDI-Arena og tager alle tre point med hjem til Bremen.

Horrible Hannover

Hjemmeholdet er inde i en virkelig skidt periode. Ikke nok med at de har tabt fem kampe på stribe, så har de lukket ni mål ind og blot scoret tre i denne periode. Derudover ligger de i øvrigt og flirter med nedrykningsstregen, da der kun er seks point ned til Mainz på 16. pladsen. Der skal altså snart en solid defensiv indsats og nogle point til, hvis de ikke vil blive hevet endnu længere ned i det hul, som de befinder sig i på nuværende tidspunkt. Det bliver dog næppe mod Werder Bremen, at de kommer ud af den negative spiral.

Udeholdet er nemlig kommet tilbage på sejrssporet efter en skidt sæsonstart. De har vundet fire ud af deres seneste fem kampe, mens den sidste er uafgjort. Sidst de tabte en fodboldkamp var i midten af februar, så der er masser af selvtillid og tro på tingene i Bremen-truppen. Derudover har de masser af incitament til at vinde dette opgør på HDI-Arena. De kan nemlig avancere fra deres nuværende 12. plads til en ottendeplads med en sejr. Hvis de gør det, vil der endda kun være tre point op til Hoffenheim på syvendepladsen.

Vi synes, at dette opgør lugter lidt af en sejr til udeholdet, da hjemmeholdet simpelthen er så skidt kørende, at vi har svært ved at se dem vinde eller overhovedet få point. Thomas Delaney og co. er derimod inde i en fin sejrsstime, og vi har på fornemmelsen, at den godt kan forsætte lidt endnu.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 2,50.

Følg spilforslaget hos bwin