Haderslev Stadion

Dagens bwin fidus: Det ligner et uafgjort opgør i Haderslev

Kamp: SønderjyskE – AaB
Fidusen: Kampen ender uafgjort
Odds: 3,20 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Superligaen er allerede tilbage efter sommerpausen, og den bliver sparket i gang med to kampe. Det sene opgør er mellem SønderjyskE og AaB på Sydbank Park. Her er det virkelig svært at få øjne på en vinder. Sønderjyderne har haft en rigtig god opstart, hvor de sluttede af med tre sejre på stribe over henholdsvis Esbjerg fB, FC Midtjylland og Randers FC. Nordjyderne har derimod overhovedet ikke imponeret, og i deres sidste testkamp tabte de med 1-2 på hjemmebane til nedrykkerne fra Silkeborg IF.

En kedelig pointdeling

Morten Wieghorst har efterhånden været AaB-træner i mere end halvandet år. Selvom han førte klubben til en femteplads i sidste sæson, så er der stadig stor utilfredshed blandt fansene. Det skyldes blandt andet, at holdet mangler en angriber med mål i støvlerne, og at de generelt spiller  en omgang rigtig defensiv fodbold. Sportsdirektør Allan Gaarde har dog ikke hentet en eneste spiller ind endnu, og det hænger måske sammen med, at man gerne vil have skudt peruvianske Edison Flores afsted først.

Kigger man på aalborgensernes opstart, så ser det også rigtig skidt ud. Først tabte de med 2-3 til Viborg, for derefter at spille 1-1 med Hobro. Deres første og eneste sejr kom mod Randers FC, da de vandt med 2-1 på mål af Jannik Pohl og Pavol Šafranko. Som skrevet før så tabte de i lørdags med 1-2 til Silkeborg på et par rigtig dumme mål. Det ene efter en standardsituation og det andet på en personlig fejl.

Det eneste hold som der i sidste sæson spillede mere uafgjort end de bolchestribede nordjyder (15 gange) var AC Horsens (16 gange). Vi har svært ved at finde en vinder af denne kamp, og i vores optik kunne dette sagtens ende med et X. Begge mandskaber kan leve med det resultat, og det ville bestemt ikke undre os, hvis opgøret ender 0-0 eller 1-1. Aalborgenserne laver ikke særlig mange mål. Sønderjyderne plejer at have en stærk defensiv organisation. Det er blot to af de ting, som der taler for, at vi ender med at få en kedelig pointdeling i Haderslev.

Derfor er dagens bwin fidus, at kampen ender uafgjort til odds 3,20.

Følg spilforslaget hos bwin