Dagens bwin fidus: De danske mestre starter sæsonen med en sejr

Kamp: FC Midtjylland – AGF
Fidusen: Hjemmeholdet vinder kampen
Odds: 1,50 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

I sidste sæson så FC Midtjylland skræmmende stærke ud og på sidste spillerunde endte de da også med at snuppe det danske mesterskab for næsen af Brøndby IF. Nu starter deres nye sæson så med en kamp mod AGF hjemme på MCH Arena, og vi synes, at det lugter langt væk af en sejr til ulvene. De Hvii’e har nemlig ikke rigtig hentet nogen forstærkninger, så vi tror, at de kommer til at få det svært på Heden.

Midtjysk magtdemonstration

Der er virkelig ikke mange mandskaber, som der får point med hjem fra Herning. Rent faktisk var det kun de blå-gule fra Vestegnen, som der formåede at besejre FCM på udebane i sidste sæson. En dybt imponerende statistik må man sige, og vi kan sagtens se dem ride videre på den bølge i endnu længere tid. Der er nemlig blevet hentet rigtigt fornuftigt ind i det midtjyske.

Erik Sviatchenko er vendt hjem efter et fejlet ophold i skotske Celtic. Dominick Drexler er kommer til klubben fra tyske Holstein Kiel. Joel Andersson er blevet hentet ind fra svenske Örgryte. Man har endda også hentet Mayron George i Randers FC og Simon Okosun i AC Horsens. Der er altså masser af forstærkninger, og selvom de har solgt Andreas Poulsen til tyske Borussia Mönchengladbach, så ser de stærkere ud end i sidste halvsæson.

I Århus har der derimod ikke rigtig været gang i svingdøren. Alexander Juel Andersen er taget til Vendsyssel FF på en fri transfer, mens Frederik Møller er blevet solgt til Silkeborg IF. Michael Zacho og Daniel A. Pedersen har forladt klubben efter kontraktudløb, og der er ikke kommet noget ind den anden vej. David Nielsen har sådan set kun hentet den spanske målmand Óscar Whalley ind på en fri transfer. Han kommer dog næppe til at indgå i start 11, så der er ingen ændringer på den front.

Midtjyderne burde uden de store problemer være i stand til at sende århusianerne hjem til smilets by uden et eneste point.

Derfor er dagens bwin fidus, at hjemmeholdet vinder kampen til odds 1,50.

Følg spilforslaget hos bwin