Dagens bwin fidus: FC København cruiser sig til en sejr i Finland

Kamp: KuPS – FC København
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 1,60 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

I morgen starter Superligaen, men allerede i aften tager vi forskud på glæderne med en Europa League-kamp mellem finske KuPS og Ståle Solbakkens løver fra FC København. De detroniserede danske mestre er naturligvis favoritter, og det er med rigtig god grund. Der er nemlig blevet hentet massivt ind, og vi kommer nok til at se rigtig mange af de nye spillere i aktion. Det vil altså sige, at både Jesse Joronen, Kenan Kodro, Dame N’Doye og Sotirios Papagiannopoulos kan få debut.

København kører KuPS over

Der var ikke særlig meget glæde at spore hos Ståle Solbakkens spillere i sidste sæson. Det er da også klart, når man går fra at vinde The Double til at blive nummer fire og ryge ud af DBU Pokalen til ærkerivalerne fra Brøndby. Den eneste turnering hvor de gjorde det godt var rent faktisk Europa League. Her fik de kæmpet sig hele vejen til 1/16-finalen, men måtte se sig slået af den spanske storklub Atlético Madrid. Nu skal de så forsøge at holde den danske fane højt igen, og det starter mod KuPS på Savon Sanomat Areena i Kuopio.

Selvom finnerne sluttede som nummer to i den hjemlige Veikkausliiga, så er de slet ikke i nærheden af københavneres niveau. Økonomisk er der også kæmpestor forskel på disse to klubber. Vi kan simpelthen ikke forestille os, at KuPS har nogen som helst chance for at overraske. Det kunne sådan set sagtens ende med en storsejr til løverne. Også selvom de har solgt et par profiler i Federico Santander og Erik Johansson.

Uanset om FCK kommer i stærkeste opstilling eller ej, så har vi fuld tiltro til, at de snupper sejren samt de tre point. Intet andet end en sejr i aften er godt nok til Ståle Solbakken, og det kommer han helt sikkert også til at fortælle sin spillere. Derudover er KuPS inde i en dårlig stime, da de kun har vundet et ud af deres sidste fem opgør, hvor det ellers er blevet til to nederlag og to pointdelinger.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 1,60.

Følg spilforslaget hos bwin