Hollandsk og slovakisk flag

Dagens bwin fidus: Hollandsk sejr mod slovakkerne

Kamp: Slovakiet – Holland
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 2,10 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Det er to landshold i god form der mødes, når Slovakiet tager imod Holland på hjemmebane. Slovakkerne har således vundet syv ud af deres sidste ti opgør, mens hollænderne har snuppet otte sejre i deres seneste ti kampe. Der er dog rimelig stor forskel på kvaliteten af modstanderne, som de har mødt. Værterne har nemlig haft nogle relativt nemme opgør, mens gæsterne har haft en hel del mere modstand i deres kampe. Vi tror, at det godt kunne komme til at spille en stor faktor i deres indbyrdes opgør.

Svage slovakiske modstandere

Slovakiet har i deres sidste ti opgør mødt Thailand, De Forenede Arabiske Emirater, Norge, Ukraine, Skotland, England, Slovenien, Slovakiet samt Malta to gange. Som skrevet før har de vundet syv af disse, mens deres tre tabte kampe var mod Ukraine, England og Skotland. Det er en meget god indikator for, at de har forholdsvist nemt ved at slå de mindre nationer, mens det er en hel del sværere for dem at få sejre imod de større landshold. Deres store stjerne er naturligvis Marek Hamšík fra italienske Napoli, men den 31-årige midtbanemotor bliver ikke ligefrem yngre, og han kan bære holdet alene.

Holland har været oppe imod Portugal, England, Rumænien, Skotland, Sverige, Hviderusland, Bulgarien, Frankrig, Luxembourg og Elfenbenskysten i deres seneste ti kampe. Det er kun mod Frankrig og England, at de er løbet ind i et nederlag. Modsat slovakkerne kan de altså godt bide skeer med de helt store nationer. Deres landshold er da også fyldt op til randen med kvalitet. Rigtig mange af deres profiler spiller til dagligt i den engelske Premier League. Her tænker vi på folk som Daley Blind, Virgil Van Dijk, Georginio Wijnaldum og Daryl Janmaat.

Vi har svært ved at se, hvordan Slovakiet skal slå Holland, selvom de spiller på hjemmebane. For det første har de kun en stjernespiller på holdkortet og for det andet plejer de at have det svært mod de helt store fodboldnationer. Vi sætter vores lid til, at hollænderne snupper sejren over slovakkerne.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 2,10.

Følg spilforslaget hos bwin