Italiensk og fransk flag

Dagens bwin fidus: Sejr til hjemmeholdet på Allianz Riviera

Kamp:  Frankrig – Italien
Fidusen: Hjemmeholdet vinder kampen
Odds: 1,72 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Selvom både Frankrig og Italien er to gigantiske fodboldnationer, så er der kæmpestor forskel på styrkeforholdet mellem dem for tiden. Franskmændene var nemlig i EM-finalen for to år siden, og havde ikke de store problemer med at kvalificere sig til sommerens slutrunde i Rusland. Italienerne rejste derimod hjem efter kvartfinalerne i EM og har end ikke kvalificeret sig til VM, da de tabte over to kampe til Sverige uden Zlatan Ibrahimović på holdkortet. Derfor er det da også med god grund, at værterne er blevet gjort til forhåndsfavoritter mod gæsterne på Allianz Riviera.

Italien langt fra fordums styrke

Når man tager et kig på den franske og den italienske trup, så kan man også sagtens se, at det kun er en af de to landshold, som har en slutrunde at forberede sig på. Frankrig kommer nemlig med alle deres stærkeste spillere. Italien har derimod udtaget en masse uprøvede kræfter, da Roberto Mancini forsøger at sætte sit præg på tingene. Det betyder blandt andet, at problembarnet Mario Balotelli for første gang i årevis er med i truppen, og han scorede da også i sin comebackkamp mod Saudi Arabien den 28. maj. Det var dog langt fra en imponerende italiensk indsats i opgør, som kun blev vundet med 2-1.

Franskmændene gjorde derimod kort proces mod Irland samme dag, da Olivier Giroud og Nabil Fekir scorede to mål på tre minutter kort før pausen, hvilket var nok til at vinde kampen med 2-0. Derudover er det værd at nævne, Frankrig historisk set har et godt tag på Italien. Det er således blevet til tre franske sejre i de seneste fem indbyrdes opgør.

Vi tror, at Didier Deschamps kommer til at trække sig sejrrigt ud af denne duel med Roberto Mancini. Særligt fordi han vil have den bedst mulige forberedelse inden VM i Rusland, men også fordi at det italienske landshold bare er rigtig langt fra fordums styrke. Mange rutinerede kræfter og profiler er ikke med i truppen, og det kommer til at blive udslagsgivende.

Derfor er dagens bwin fidus, at hjemmeholdet vinder kampen til odds 1,72.

Følg spilforslaget hos bwin