Russisk og østrigsk flag

Dagens bwin fidus: Østrig snupper deres sjette sejr på stribe

Kamp:  Østrig – Rusland
Fidusen: Hjemmeholdet vinder kampen
Odds: 2,30 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Det østrigske landshold har sammensat en god sejrsstime inden sommerens slutrunde. De har således vundet deres sidste fem kampe i træk med en samlet målscore på 13-3. De russiske VM-værter er derimod i store problemer, da de har tabt tre og spillet to uafgjort i deres seneste fem opgør med en samlet målscore på 5-11. Derfor kan vi heller ikke helt forstå, at bwin forventer en tæt kamp. Det gør vi nemlig ikke. Vi regner nemlig med en sejr til hjemmeholdet, da de virker ustoppelige for tiden.

Vidt forskellige formkurver

Østrig har siden den 6. oktober formået at slå henholdsvis Serbien, Moldova, Uruguay, Slovenien og Luxembourg. Særligt Marko Arnautović og Louis Schaub har set skarpe ud i de fem opgør, da de tilsammen har scoret syv gange. Det vil sige, at de to spillere har lavet mere end halvdelen af de østrigske mål. Der er altså god mulighed for, at de fortsætter deres fornemme takter mod de kriseramte russere.

Rusland har nemlig ikke vundet en eneste fodboldkamp siden den 7. oktober, hvor de besejrede Sydkorea med 4-2. Siden den dag har de tabt til henholdsvis Argentina, Brasilien og Frankrig, mens de har spillet uafgjort med Iran og Spanien. Fire af disse landshold er selvfølgelig store nationer, men sådan en stime tapper et hold for selvtillid, og det tror vi også på, er tilfældet her. De har ikke formået at holde buret rent, og det regner vi heller ikke med, at de kan gøre i dag.

Som om det ikke var slemt nok, så har de endda også svært ved at score. De skal helt sikkert sætte deres lid til Fjodor Smolov, som har scoret deres sidste tre mål i træk, men hvis ikke han kommer på tavlen, så har vi svært ved at se, hvem der ellers skal få netmaskerne til at blafre for VM-værterne.

Der er altså en hel del ting, som taler for, at det ender med en østrigsk sejr over russerne. Først og fremmest deres vidt forskellige formkurver, og dernæst at Østrig har vundet deres seneste to indbyrdes opgør mod Rusland – begge to endte i øvrigt 1-0.

Derfor er dagens bwin fidus, at hjemmeholdet vinder kampen til odds 2,30.

Følg spilforslaget hos bwin