Dagens bwin fidus: Stakkels Skive IK taber igen-igen

Kamp: Skive – Vendsyssel
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 2,10 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Skive er bundprop i NordicBet Ligaen. Nu skal de så på hjemmebane op imod tredjepladsen fra Vendsyssel. Det bliver uden tvivl en rigtig svær kamp for hjemmeholdet, da det kun er blevet til tre sejre i hele denne  sæson. Udeholdet har derimod fire gange så mange sejre som dem. Derfor har vi da også på fornemmelsen, at de godt kunne få endnu en i aften. Særligt når man tænker på, at Skive praktisk talt allerede er rykket ned. Vendsyssel skal derimod have en sejr for at holde de øvrige tophold bag sig i tabellen.

Vendsyssel skal bruge en sejr

Hjemmeholdet har gang i en fuldstændig forfærdelig sæson. Udover deres blot tre vunde kampe, så er det blevet til otte uafgjorte og 16 nederlag med en samlet målscore på 33-49. Det vil sige, at de kun har skrabet 17 point sammen, og der er hele 13 point op til den rigtige side af nedrykningsstregen. Med kun seks kampe tilbage af sæsonen, så bliver det tæt på umuligt at redde livet for dem. Derfor har de heller ikke særlig meget at spille for i dette opgør, og det tror vi, man kommer til at kunne se på deres udtryk i aften.

Udeholdet har derimod masser af incitament til at trække sig sejrrigt ud af denne duel og tage alle tre point. De skal nemlig holde fast i deres top tre-placering, hvis de vil spille playoff-opgør om at rykke op i Alka Superligaen til næste sæson. Lige pt. har de nemlig kun et enkelt point mindre end både Esbjerg på førstepladsen og Vejle på andenpladsen. Viborg ligger dog også og ånder dem i nakken på fjerdepladsen, så der skal altså point på kontoen, hvis de vil holde dem bag sig i tabellen.

Selvom Vendsyssel ikke har vundet i deres sidste fire kampe, hvor det er blevet til tre uafgjorte og et nederlag, så tror vi stadig på, at de kan vinde på udebane over Skive. Mest af alt fordi de er pisket til sejr, og at hjemmeholdet allerede har udspillet deres chance for overlevelse.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 2,10.

Følg spilforslaget hos bwin