Dagens bwin fidus: Wolverhampton banker Bolton

Kamp: Bolton – Wolverhampton
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 1,91 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Bolton er inde i elendig stime. De har således ikke vundet en eneste fodboldkamp i over en måned. I mellemtiden er det blevet til fire nederlag og en enkelt uafgjort. Det er også stærkt medvirkende til, at de ligger og flirter med nedrykningsstregen på nuværende tidspunkt. Wolverhampton er derimod rigtig godt kørende. De har nemlig snuppet tre sejre i træk og har også allerede sikret sig Championship-titlen samt oprykning til Premier League. Derfor tror vi også en hel del mere på udeholdet end på hjemmeholdet, når de to mandskaber mødes i dag på Macron Stadium.

Wolves burde vinde over Bolton

Wolves har vundet næsten 70 procent af deres kampe i EFL Championship i denne sæson. Det er da også derfor, at de allerede har sørget for at slutte på førstepladsen. Rent faktisk er det blevet til 29 sejre ud af 43 mulige, og det er dybt imponerende i så svær en liga. Særligt Diogo Jota har været fyr og flamme for dem med 16 mål og fem assists, og vi tror også godt, at han kunne komme på tavlen mod Bolton. Særligt fordi han har nettet i sine sidste to kampe for klubben.

Bolton er derimod i en helt anden forfatning. De har nemlig kun vundet omkring tyve procent af deres kampe. Derfor kommer det heller ikke som den helt store overraskelse, at de har kun et par point ned til den streg, som betyder, at de skal spille Sky Bet League One-fodbold i næste sæson. Hvis de forsætter deres elendige form fra den sidste måneds tid, så ender det nok også med at komme til at ske.

Vi har virkelig svært ved at se hjemmeholdet sætte point ind på kontoen mod det yderst formstærke udehold. Blandt andet fordi at Wolves ikke har lukket mål ind i deres sidste tre kampe, og Bolton blot er kommet på tavlen i en af deres sidste fire forsøg. Det ligner lidt en smal sejr til udeholdet, og det er der også ganske god værdi i at smide en skilling efter. Også selvom de allerede har vundet EFL Championship.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 1,91.

Følg spilforslaget hos bwin