Dagens bwin fidus: Sejr til udeholdet på Estadio Anoeta

Kamp: Real Sociedad – Atlético Madrid
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 2,25 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Real Sociedad er placeret i midten af La Liga-tabellen og har ikke rigtig det store at spille for i resten af sæsonen. Atlético Madrid ligger derimod på andenpladsen og vil gøre alt for at holde bysbørnene fra Real Madrid bag sig. Derfor tror vi også, at udeholdet har en hel del mere incitament til at snuppe tre point på Estadio Anoeta end hjemmeholdet. Særligt franske Antoine Griezmann har været i fin form foran kassen på det seneste. Han står således noteret for seks scoringer og et enkelt oplæg i sine sidste syv kampe for klubben.

Udeholdet har masser at spille for

Diego Simeone og Atlético Madrid har fuld fokus på at snuppe sølv i La Liga og samtidig løfte Europa League-trofæet. Det vil være en ok trøst efter en forfærdelig indsats i deres Champions League-gruppe, hvor de kun vandt en enkelt kamp, mens fire endte uafgjort. Der er dog ikke den store tvivl om, hvem de skal sætte deres lid til i lige netop dette opgør. Franske Antoine Griezmann er nemlig fyr og flamme for tiden. Der er altså ikke den store tvivl om, hvem Real Sociedad-forsvaret skal holde øje med i aften. Alt i alt har han lavet 19 mål i La Liga og har lagt op til yderligere otte.

Hjemmeholdet har godt nok vundet deres sidste to kampe i træk, men det var over bundproppen Las Palmas samt oprykkerne fra Girona som er inde i lidt af en krise. Vi tror, at Diego Simeone og co. bliver en hel del sværere at slå for baskerne. Særligt når man tænker på, at de stadig har en masse at spille for. Atlético har en hel uge til at de skal møde Arsenal i Europa League-semifinalerne, og selvom de også skal møde Real Betis i weekenden, så burde de stadig have en stor nok trup til at spille på to heste. Specielt fordi de rigtig gerne vil revanchere deres dårlige Champions League-kampagne. Vi tror på, at Antoine Griezmann forsætter sin fornemme form og sørger for en sejr til madrillerne.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 2,25.

Følg spilforslaget hos bwin