Officielt logo for FC Lahti

Dagens bwin fidus: FC Lahti snupper endnu en sikker sejr

Kamp: Seinäjoen Jalkapallokerho – FC Lahti
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 2,65 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Det er bund imod top i Veikkausliiga, når Seinäjoen Jalkapallokerho tager imod FC Lahti hjemme på OmaSp Stadion. Værterne er nemlig inde i en rigtig skidt stime, hvor de har tabt tre ud af deres sidste fire kampe. Det er da også grunden til, at de ligger og roder rundt omkring nedrykningsstregen. Gæsterne er derimod i fin form, da de ikke har tabt en eneste fodboldkamp siden slutningen af april måned. Derfor er de naturligt nok placeret på den tredjeplads, som der giver adgang til Europa League-kvalifikation i næste sæson.

Lahti er langt bedre kørende

Hjemmeholdet er mildest talt i elendig forfatning for tiden. Det er således snart ved at være en måned siden, at de sidst smagte sejrens sødme. I mellemtiden er det blevet til tre nederlag og en enkelt uafgjort. Stimen startede da de blev slået med 1-0 af PS Kemi Kings på udebane. Derefter var det så FC Honka, som der slog dem med 3-1 på udebane. Mod FC Ilves på hjemmebane kom de ellers foran, men lige lidt hjalp det, da de endte med at tabe 2-3 på et straffespark i de døende minutter. Deres eneste point i den sidste måneds tid kom mod KuPS på udebane, hvor de formåede at få 1-1 med hjem. Der er dog rigtig langt op til midten af tabellen, og det ligner en sæson i den tunge halvdel af tabellen for Seinäjoen Jalkapallokerho.

Så går det straks bedre for udeholdet. De er nemlig ubesejret i deres sidste tolv opgør, hvor det er blevet til fem sejre og syv uafgjorte med en samlet målscore på 12-7. De er altså både rigtig svære at score imod og endnu sværere at slå. Sidst de forlod banen som tabere var den 25. april, hvor det blev til et 2-0-nederlag, men det er efterhånden så lang tid siden, at det ikke spiller en rolle længere. Det burde være en smal sag for FC Lahti at få point i denne kamp, og det skulle også meget gerne blive til tre af slagsen, når man tænker på værternes elendig formkurve.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 2,65.

Følg spilforslaget hos bwin