Det brasilianske flag der blafrer i vinden

Dagens bwin fidus: Uimodståeligt brasiliansk sambaspil

Marked: VM 2018 – Vinder
Fidusen: Brasilien vinder VM 2018
Odds: 3,75 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Da der er hviledag ved VM, så er der ikke særlig meget spændende på programmet. Derfor har vi gravet dybt og fundet frem til et langtidsvæddemål, som vi synes, at der er god værdi i. Der begynder nemlig at tegne sig et billede af, hvem det er, som der ender med at løfte VM-trofæet den 15. juli. Brasilien har nemlig fejet al modstand af vejen og særligt deres defensiv har set super stærk ud. De har således blot lukket et enkelt mål ind, og i deres sidste tre kampe i træk er det blevet til clean sheets.

Ingen kan sætte en stopper for sambaspillet

Når man snakker om det brasilianske landshold, så handler det som regel om alle deres offensive stjerner. Ved dette verdensmesterskab har det dog ikke været deres største styrke. Det har nemlig været den bundsolide defensiv, som virkelig har imponeret ved at være meget stabil. Udover det mål som Steven Zuber scorede for Schweiz efter et hjørnespark i den første kamp, så er der ikke nogen, som har været i nærheden af at få bolden forbi Alisson i det brasilianske mål. Rent faktisk havde Costa Rica ikke et eneste skud på mål i den efterfølgende kamp. Både Serbien og Mexico havde et enkelt forsøg indenfor rammen, så det er i sandhed ikke mange chancer, som modstanderen får, når de møder Brasilien.

Som om deres jerndefensiv ikke var nok, så har de også en knivskarp offensiv fyldt med kvalitet. Uanset om det er Neymar, Coutinho, Willian, Paulinho, Jesus eller Firmino, så spiller de allesammen i store klubber og kan sagtens afgøre kampe på egen hånd. Der mangler altså absolut ingenting i den brasilianske trup, og deres største problem indtil videre har været skader til deres wingbacks. Særligt Danilo har været hårdt ramt af skader, mens Marcelo også måtte sidde ude i 1/8-finalen. De er dog ved at være tilbage i fulde omdrejninger, og det gør bare deres chancer for at vinde VM endnu større. Vi har svært ved at se, hvem der skal sætte en stopper for det brasilianske sambaspil.

Derfor er dagens bwin fidus, at Brasilien vinder VM til odds 3,75.

Følg spilforslaget hos bwin