Colombiansk og engelsk flag

Dagens bwin fidus: Harry Kane fortsætter jagten på Den Gyldne Støvle

Kamp: Colombia – England
Fidusen: Harry Kane scorer i kampen
Odds: 2,10 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Selvom et reservespækket engelsk mandskab tabte med 1-0 til belgiernes ditto, så gik de stadig videre som toer i deres gruppe. Nu skal England så op imod Colombia, og det bliver spændende at se, om englænderne endelig kan levere et godt resultat ved en slutrunde. Hvis de skal det, så er der én mand, som skal stå for størstedelen af målene. Det er naturligvis den engelske goalgetter Harry Kane, som der allerede har fået netmaskerne til at blafre hele fem gange. Vi har på fornemmelsen, at han laver nummer seks i 1/8-finalen mod colombianerne i aften.

Kane kanonerer kuglen i kassen

Den helt store oplevelse for England i gruppespillet var Harry Kane. Først tog han sejren i egen hånd mod Tunesien, da han både scorede til 1-0 og 2-1. Sejrsmålet kom endda i de døende minutter efter et hjørnespark, hvor han kunne heade kuglen i kassen fra sin position ved bagstolpen. Mod Panama var han så på spil igen, da han først huggede to straffespark stensikkert ind og til sidst fuldførte sit hattrick på lidt heldig vis, da han blev ramt af en vildfaren afslutning. Det betyder, at han ligger med helt i toppen af topscorerlisten, men hvis han vil Den Gyldne Støvle med hjem, så skal han score flere mål. Det burde da også være en overkommelig opgave, når man tænker på, at det colombianske forsvar ikke har set overbevisende ud. Hvis det engelske landshold kommer videre fra denne kamp, så venter Sverige eller Schweiz i kvartfinalen.

Vi føler os ikke helt overbeviste om, at England vinder kampen, men vi tror på, at Harry Kane scorer. Hvis der bliver dømt straffespark til englænderne, så er det ham, som der skal sparke det. Med alle de straffespark der har været indtil videre ved denne slutrunde, så kunne det sagtens komme til at ske. Derudover er han bare knivskarp og scorer på nærmest alt hvad der rører sig. Vi tror, at han garner mindst en enkelt gang mod Colombia i 1/8-finalen.

Derfor er dagens bwin fidus, at Harry Kane scorer i kampen til odds 2,10.

Følg spilforslaget hos bwin