Haderslev Stadion

Dagens bwin fidus: Stille og rolig første halvleg på Sydbank Park

Kamp: SønderjyskE – Vendsyssel
Fidusen: Uafgjort ved pausen
Odds: 2,20 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Det er to kriseramte mandskaber, som sætter hinanden stævne på Sydbank Park i Haderslev. SønderjyskE har således tabt deres sidste to kampe i træk med et enkelt mål, mens Vendsyssel ikke har formået at snuppe en sejr i deres sidste tre opgør. Begge hold har altså virkelig brug for at vinde og sætte tre point ind på kontoen, hvilket kan komme til at betyde, at det bliver en nervøs og intens affære med masser af intensitet, men ikke særlig mange mål. Særligt første halvleg kunne godt gå hen og blive afventende.

To kriseramte klubber

Cheftræneren for sønderjyderne, Claus Nørgaard, er allerede i store problemer blot fem kampe inde i den nye Superliga-sæson. Har han således kun formået at skrabe fire point sammen efter uafgjort med OB og en sejr over AC Horsens. De resterende tre kampe er således allesammen blevet tabt med 1-0. I mandags mod Esbjerg på udebane lignede spillerne virkelig ikke sig selv, da de ikke har skabte noget som helst offensivt og samtidig sejlede rundt i defensiven. Det er virkelig sjældent, at man ser holdet fra Haderslev være i så store problemer, som de var på Blue Water Arena. Rent faktisk var de heldige med kun at tabe opgøret med et enkelt mål.

Jens Berthel Askou, som er manager for vendelboerne, startede sæsonen ud med et brag, da han vandt de første to kampe. Siden da er det dog blevet hverdag igen, og det er således blot blevet til et enkelt point i de sidste tre forsøg. Efter nederlag mod både FC Nordsjælland og AaB, så lykkedes det ham at få 1-1 på hjemmebane mod Vejle. Der er dog stadig store spørgsmålstegn omkring forsvaret, som allerede har indkasseret ni mål i de første fem kampe. Det er alt for mange, hvis man gerne vil holde sig i midten af tabellen.

Begge mandskaber har brug for en sejr, men kun én af dem kan få den. De første 45 minutter ligner efter vores bedste overbevisning en målløs omgang, og så skal det hele afgøres i anden halvleg.

Derfor er dagens bwin fidus, at der står uafgjort ved pausen til odds 2,20.

Følg spilforslaget hos bwin