Dagens bwin fidus: Endnu et Gunners-nederlag på Stamford Bridge

Kamp: Chelsea – Arsenal
Fidusen: Hjemmeholdet vinder kampen
Odds: 1,78 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Arsenal og deres nye manager Unai Emery skal en tur til Stamford Bridge for at møde Chelsea og deres nye træner Maurizio Sarri. The Blues plejer at have et rigtig godt tag på The Gunners, når de to mandskaber mødes på Broen. Gæsterne har således ikke formået at slå værterne på deres stadion i snart syv år. Deres sidste sejr ligger nemlig helt tilbage til den 29. oktober 2011. Her sørgede et Robin van Persie-hattrick for en 3-5-sejr i et fuldstændig vanvittigt opgør.

Sarri snupper sejren

Siden den oktoberaften for snart syv år siden, har der virkelig ikke været meget at glæde sig, hvis man er Arsenal-mand. Der er således blevet spillet syv kampe, hvoraf hele fem er dem er blevet tabt, mens de sidste to er endt målløst. Begge de uafgjorte opgør var i øvrigt sidste sæson, hvor de daværende managere Antonio Conte og Arsène Wenger gik rigtig defensivt til værks. Det bliver der dog med stor sandsynlighed ikke noget af aften. Både Maurizio Sarri og Unai Emery er nemlig kendt for deres offensive tilgang til tingene.

Hjemmeholdet er i en meget bedre forfatning end udeholdet på nuværende tidspunkt. Chelsea startede således deres sæson ud med at køre danskerkolonien Huddersfield midtover med 0-3. Arsenal fik derimod en lussing mod de engelske mestre fra Manchester City, da de blev slået med 0-2 i egen hule. The Blues valgte endda at starte med deres helt store stjerne, Eden Hazard, på bænken. Det skulle dog vise sig ikke at være det store problem. The Gunners brugte ellers alle deres største kanoner, men lige lidt hjalp det, da de ikke fik et ben til jorden mod The Citizens. Særligt i første halvleg var de totalt udspillet af Pep Guardiolas tropper.

Når man tænker på, at gæsterne har meget svært ved at vinde mod værterne på deres græstæppe, og at de samtidig fik en ordentlig lussing i søndags, så begynder der at tegne sig et billede af, hvorfor det her lugter langt væk af en hjemmesejr.

Derfor er dagens bwin fidus, at hjemmeholdet vinder kampen til odds 1,78.

Følg spilforslaget hos bwin