Logo for Alka Superligaen

Dagens bwin fidus: Ikke den store målfest mellem SønderjyskE og Vejle

Kamp: SønderjyskE – Vejle
Fidusen: Uafgjort ved pausen
Odds: 2,10 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Hjemme på Sydbank Park i Haderslev skal Sønderjyske krydse klinger med Vejle i Superligaens fredagskamp. Umiddelbart har vi meget svært ved at pege på en vinder, og når det er tilfældet, så ender opgøret rigtig tit med en pointdeling. Det kunne også sagtens ske i aften. Særligt fordi begge hold sagtens kan leve med et enkelt point. Hjemmeholdet fordi de skal rode bod på deres 4-1-nederlag til FC Nordsjælland på fremmed græs i fredags. Udeholdet for at holde liv i deres ubesejrede stime på fire ligakampe i træk.

Både Nørgaard og Sormani kan leve med X

Sønderjyderne har svinget en hel del i denne sæson, hvor det er blevet til tre sejre, tre uafgjorte og fem nederlag med en samlet målscore på 14-16. Derfor ligger de også i den kedelige ende af tabellen, selvom de blandt andet har formået at vinde en flot 2-4-sejr på Vilfort Park mod Brøndby. Deres helt store problem er defensiven, da det blot er blevet til to clean sheets i 11 forsøg indtil videre. Det var mod henholdsvis AC Horsens og FC Midtjylland på hjemmebane. Claus Nørgaard vil altså gerne snart se en solid defensiv indsats, og den kunne godt komme i aften.

Vejlenserne har nemlig svært ved at score mål, men deres defensiv er blevet bundsolid igen. I deres seneste fire Superliga-opgør er det således blevet til tre uafgjorte, to clean sheets og en sejr med en samlet målscore på 3-2. De vandt NordicBet Ligaen i sidste sæson på at forsvare sig godt og score på dødbolde, hvilket de til tider også har formået i landets bedste række. Selvom deres brasilianske tryllekunster Alan Goncalves Sousa er i fin form med fem mål i ligaen, så er størstedelen af dem faldet efter straffespark. Hvis ikke han kan få netmaskerne til at blafre, så er det svært at se, hvem der ellers skulle gøre det.

Både SønderjyskE og Vejle kan leve med et enkelt point i aften. Det taler for, at vi kommer til at få en målfattig og kedelig affære på Sydbank Park i Haderslev.

Derfor er dagens bwin fidus, at der står uafgjort ved pausen til odds 2,10.

Følg spilforslaget hos bwin