Dagens bwin fidus: Stensikker udesejr på Sarpsborg Stadion

Kamp: Sarpsborg 08 – Genk
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 1,67 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Danskerklubben Sarpsborg 08 fra Norge er inde i en virkelig skidt stime, da de har tabt hele syv gange på stribe. Nu skal de så møde danskerklubben Genk fra Belgien, som er fuldstændig fænomenale for tiden. Rent faktisk har de ikke tabt i snart et halvt år, og deres sidste fem kampe i træk er det blevet til sejr, mens de også har holdt buret rent fire gange i processen. Derfor kan vi simpelthen ikke forestille os, at nordmændene formår at få point i aften. Det ville slet ikke undre os, hvis det ender med en belgisk storsejr.

Sarpsborg er virkelig skidt kørende

Værterne har været mildest talt elendige det sidste lange stykke tid. Nedturen startede da de tabte med 1-2 til Kristiansund den 26. august. Herefter måtte de se sig slået med 2-1 af Maccabi Tel Aviv, men da de vandt med 3-1 på hjemmebane, så kvalificerede de sig stadig til Europa League-gruppespillet. Mod Bodø/Glimt blev det til et 3-1-nederlag. Det var ikke meget bedre mod Odd, som slog dem med 1-2. Første opgør i EL-gruppespillet blev heller ikke nogen succes, da Beşiktaş vandt med 3-1. Rosenborg uden Nicklas Bendtner havde heller ikke de store problemer med at slå dem hjemme i Trondheim med 3-1 og ondt blev til værre i søndags, de de blev slået med 0-1 af Strømgodset.

Gæsterne er til gengæld i en helt anden forfatning. Deres defensiv ser stabil ud, og de scorer mål på samlebånd for tiden. I deres sidste fem kampe har de slået Anderlecht med 1-0, Malmö FF med 2-0, Cercle Brugge med 2-5, Lommel SK med 4-0 og Zulte Waregem med 4-0. Det er altså ikke nemt at få point mod Joakim Mæhle, Marcus Ingvartsen og de andre Genk-spillere. Når man tænker på, hvor dårligt det går for Patrick Mortensen, Matti Lund Nielsen, Mikkel Agger og de andre Sarpsborg-spillere, så har vi meget svært ved at se dem levere en gedigen overraskelse i aften. Særligt fordi de har svært ved at score mere end én gang, og derudover heller ikke har holdt et clean sheet i månedsvis.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 1,67.

Følg spilforslaget hos bwin