Hjemmebane for Serie A-klubben Empoli

Dagens bwin fidus: Empoli-nedturen fortsætter mod Roma

Kamp: Empoli – Roma
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 1,67 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Der er tre kampe fra den italienske Serie A på programmet i dag. Den ene af dem lugter efter vores bedste overbevisning langt væk af en udesejr. Kriseramte Empoli tager imod AS Roma hjemme på Stadio Carlo Castellani, og det ville overraske os en hel del, hvis hjemmeholdet kan få point ud af deres anstregelser. Udeholdet har nemlig endelig fået brudt den negative spiral og har vundet de sidste tre opgør i træk på overbevisende manér. Brandvarme Edin Džeko kunne godt gå hen og blive kampafgørende.

Empoli er inde i en elendig stime

Værterne er inde i en meget dårlig stime, hvor de ikke har vundet en eneste af deres sidste seks kampe. Det hele startede da de tabte med 2-1 til Genoa på udebane, hvorefter de spillede 0-0 med Chievo på fremmed græs. Herefter måtte de se sig slået med 0-1 af Lazio på eget græs, mens det blev til et 3-1-nederlag, da de skulle en tur til Sassuolo. I deres sidste to opgør er det blevet til 1-1 med AC Milan og et 1-0-nederlag til Parma. De leder altså med lys og lygte efter en sejr, tre point og et clean sheet. Vi har dog meget svært ved at forestille os, at det skulle komme i aften.

Gæsterne er nemlig ved at finde tilbage på sejrssporet. Efter at have gået næsten en måned uden at vinde, så lykkedes dem det endelig den 26. september, hvor de bankede Frosinone med 4-0 hjemme på Stadio Olimpico. Tre dage senere mødte de så deres ærkerivaler fra Lazio, og det blev til endnu en sikker hjemmesejr – denne gang på 3-1. I midtugen mødte de Plzen i Champions League-gruppespillet, og der var aldrig nogen tvivl om, hvem der ville vinde. Edin Džeko bragte nemlig romerne i front allerede efter tre minutter, og han fuldførte sit hattrick dybt inde i dommerens tillægstid, hvilket cementerede en 5-0-sejr.

Vi regner med, at Empoli lider endnu et nederlag, mens Roma snupper deres fjerde sejr på stribe i aften. Alt andet ville være en rimelig stor overraskelse.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 1,67.

Følg spilforslaget hos bwin