Dagens bwin fidus: Brentford-krisen forværres på Carrow Road

Kamp: Norwich – Brentford
Fidusen: Hjemmeholdet vinder kampen
Odds: 2,35 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Norwich uden Teemu Pukki tager imod Brentford og Thomas Frank hjemme på Carrow Road i dag klokken 16:00. Hjemmeholdet er i fin form med to sejre i træk over Nottingham og Aston Villa, mens udeholdet er inde i en elendig stime. De har således ikke prøvet at vinde en fodboldkamp i snart halvanden måned, og deres chance for en top seks-placering bliver mindre og mindre for hver spillerunde som afvikles. Danskerklubben har virkelig brug for en succesoplevelse, men vi har svært ved at se det ske i dag.

Tre point selv uden Pukki-power

Værterne har været i forrygende form det seneste stykke tid, hvor de har snuppet otte sejre ud af elleve mulige. Derudover har de spillet uafgjort to gange og blot tabt en enkelt. Denne fine stime har sendt dem helt op på en sjetteplads, og hvis de kan blive der indtil sæsonen slutter, så skal de spille playoff-opgør om at rykke op i Premier League næste år. Selvom sæsonen nærmest lige er startet, så er der altså masser af selvtillid og tro på tingene hos Norwich. Det kan man derimod ikke rigtig sige om deres modstandere.

Gæsterne er uden tvivl i krise. Ikke siden midten af september måned har de smagt sejrens sødme, og de har blot skrabet sølle fire point sammen i deres sidste otte opgør, som er endt med fire nederlag og fire pointdelinger. Derudover kan de simpelthen ikke holde buret rent, og det er en af hovedårsagerne til deres dårlige form. Det ville bestemt ikke undre os, hvis Brentford indkasserer mål igen i dag, og deres danske cheftræner Thomas Frank kommer yderligere under pres. I onsdags mod Preston lukkede de tre mål ind på under en halv time, og selvom det nok ikke går lige så galt i dag, så er der stadig rigtig fin værdi i at smide en skilling efter tre point til kanariefuglene. Også selvom de må undvære deres topscorer Teemu Pukki, der har en fortid i Superligaen hos de blå-gule fra Vestegnen.

Derfor er dagens bwin fidus, at hjemmeholdet vinder kampen til odds 2,35.

Følg spilforslaget hos bwin