Haderslev Stadion

Dagens bwin fidus: SønderjyskE og Hobro scorer ikke i 1. halvleg

Kamp: SønderjyskE – Hobro
Fidusen: Uafgjort ved pausen
Odds: 2,10 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Det plejer som regel at være meget lige opgør, når SønderjyskE og Hobro støder sammen. Nu mødes de så på Sydbank Park i lørdagskampen. Vi tror helt sikkert på mere af samme skuffe. Begge mandskaber er nemlig pisket til sejr, da de har fået en skidt sæsonstart. Sønderjyderne ligger således på en delt tiendeplads med syv point. Hobrogenserne har derimod blot hentet fire point, og derfor er på en skuffende sidsteplads. Både Claus Nørgaard og Allan Kuhn vil gerne se en solid defensiv indsats. Det taler for, at vi får en målløs første halvleg.

Ingen mål i første halvleg

Holdet fra Haderslev har indtil videre kun vundet to kampe og holdt et enkelt clean sheet i denne sæson, og det er blandt andet derfor, at de ligger og runder rundt i den kedelige ende af tabellen. Særligt på fremmed græs har de været skidt kørende, da de har tabt deres seneste tre opgør på stribe og kun fået skrabet et enkelt point sammen. Hjemme på Sydbank Park går det en del bedre, da de har vundet to og tabt en med en samlet målscore på 4-2. Nu kommer bundproppen så på besøg, og det store spørgsmål er, om de kan komme tilbage på sejrssporet efter 3-2-nederlaget til FC København i Telia Parken.

Allan Kuhn har overhovedet ikke fået nogen god start på tilværelsen som Thomas Thomasbergs afløser. Hans hold har kun vundet en ud af syv kampe, og de har ikke formået at holde buret rent en eneste gang. Derudover har de den absolut ringeste defensiv i ligaen med 17 mål imod. Som om det ikke var slemt nok, så går rygterne på, at sidste sæsons Superliga-topscorer Pål Alexander Kirkevold er utilfreds i klubben og gerne vil vide. Han har dog været skadet det sidste stykke tid, så det bliver nok ikke i dette transfervindue, at han får sit ønske opfyldt.

Umiddelbart lugter det her opgør langt væk af uafgjort. Både efter 45 og 90 minutter. Vi satser på nul scoringer i første halvleg, da begge cheftrænere har brug for defensiv stabilitet.

Derfor er dagens bwin fidus, at der står uafgjort ved pausen til odds 2,10.

Følg spilforslaget hos bwin