Et byskilt i Horsens

Dagens bwin fidus: Horsens og Vejle deler i porten

Kamp: Horsens – Vejle
Fidusen: Uafgjort ved pausen
Odds: 1,95 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Der er tale om et østjysk derby, når Horsens møder Vejle på CASA Arena. Både Bo Henriksen og Adolfo Sormani vil virkelig gerne snuppe sejren. Hjemmeholdet for at fortsætte stimen, da de endelig fik tre point på Right to Dream Park mod FC Nordsjælland i søndags. Udeholdet fordi de ikke har prøvet at vinde en fodboldkamp siden første spillerunde, hvor de slog Hobro på eget græs med 3-1. Siden da er det blevet til tre uafgjorte og lige så mange nederlag med en samlet målscore på 4-10.

Østjysk derby med meget på spil

Den Gule Fare har svinget en hel del indtil videre i denne sæson. Det er således blevet til to sejre, tre uafgjorte og to nederlag, hvilket har kastet ni point af sig. Alle deres tre hjemmekampe er i øvrigt endt uden vinder, da det er blevet til pointdelinger i dem allesammen. De er altså svære at slå hjemme på CASA Arena, men de har også haft svært ved at vinde foran deres egne fans. Der er vist ikke den store tvivl om, at Bo Henriksen og hans spillere rigtig gerne vil give dem tre point i denne duel. Særligt fordi at der er tale om det første østjyske derby i mere end to år.

Holdet fra Nørreskoven er inde i en rigtig skidt stime. Efter en fremragende sæsonstart, hvor de fik fem point i deres første tre opgør, så er gassen gået en smule af ballonen det sidste stykke tid. De sidste fire kampe har nemlig kun kastet et enkelt point af sig. Det kom i Hjørring mod oprykkerne fra Vendsyssel. Der skal altså snart en sejr og tre point på bordet, og hvis det ikke sker, så begynder krisen for alvor at kradse. Skulle den komme mod ærkerivalerne fra Horsens, så ville det bare være ekstra dejligt.

Vi tror, at dette bliver en meget lige og taktisk affære. De seneste tre østjyske derbys er endt uden mål i første halvleg, og det tror vi også kommer til at ske i aften. Særligt fordi der er så meget på spil.

Derfor er dagens bwin fidus, at der står uafgjort ved pausen til odds 1,95.

Følg spilforslaget hos bwin