Esbjerg på et kort

Dagens bwin fidus: FCK uddeler bøllebank på Blue Water Arena

Kamp: Esbjerg fB – FC København
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 1,65 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Oprykkerne fra Esbjerg fB har imponeret alt og alle de sidste par uger, hvor de har vundet tre kampe i træk. Alle sejrene har i øvrigt været på 1-0. Først slog de SønderjyskE hjemme på Blue Water Arena. Derefter tog de en tur til Vilfort Park og besejrede Brøndby IF på Vilfort Park. I mandags snuppede så sejren over AaB på Aalborg Portland Park. Nu kommer FC København dog på besøg, og det bliver svært for esbjergenserne at holde gang i sejrsstimen. Ståle Solbakkens spillere er nemlig sprængfyldt med selvtillid efter at have kvalificeret sig til Europa League-gruppespillet med en sejr på straffespark over italienske Atalanta.

Esbjerg får ikke et ben til jorden

Løverne fra hovedstaden er virkelig ved at være tilbage til fordums styrke. De har således ikke tabt en fodboldkamp i 2½ måned, og det er selvom de spiller flere gange om ugen. Rent faktisk har de snuppet intet mindre end ni sejre i denne periode, mens fire at opgørene er endt uafgjort. Deres samlede målscore i disse 13 kampe er i øvrigt 26-6. De har endda formået at holde buret rent syv gange i processen. Vi føler os overbeviste om, at københavnerne går en virkelig stor sæson i møde. Både offensivt og defensivt ser de sindssygt stærke ud, og det er virkelig svært at se, hvem der skal sætte en stopper for dem på nuværende tidspunkt. Hjemmeholdet kommer til at få det meget svært på Blue Water Arena.

Viktor Fischer har nærmest været fyr og flamme hele sæsonen. Indtil videre har han noteret sig for seks mål og otte assists i sine tretten optrædener for klubben. Han er dog ikke den eneste brandvarme spiller på holdkortet. Den hjemvendte helt Dame N’Doye har nemlig scoret syv gange og lagt op til yderligere to i lige så mange opgør. Det er en drabelig duo, som Ståle Solbakken kan stille med oppe foran, og de burde kunne få kuglen forbi Jeppe Højbjerg i Esbjerg-målet. Nok også mere end én gang.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 1,65.

Følg spilforslaget hos bwin