Haderslev Stadion

Dagens bwin fidus: Esbjerg bryder Haderslev-forbandelsen

Kamp: SønderjyskE – Esbjerg
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 3,75 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

SønderjyskE skal hjemme på Sydbank Park i Haderslev møde Esbjerg i 1/8-finalerne af Sydbank Pokalen. Der er en kvartfinaleplads på spil, og vi har lidt på fornemmelsen, at der godt kunne komme en overraskelse i denne kamp. Udeholdet er nemlig i forrygende form, mens hjemmeholdet svinger mere. Selvom esbjergenserne ikke har slået sønderjyderne på fremmed græs siden den 4. december 2005, så tror vi på, at de kan få brudt den forbandelse. Hvis det lykkedes tager de endnu en rigtig flot skalp i hvad der allerede har været en virkelig mindeværdig sæson.

Haderslev-forbandelsen skal brydes

Værterne har gjort det ganske fornuftigt på eget græs i denne sæson, hvor det er blevet til tre sejre, tre pointdelinger og et enkelt nederlag med en samlet målscore på 8-3. Nederlaget kom i første spillerunde mod AaB, hvor et frispark fra Kasper Kusk sørgede for, at de bolchestribede nordjyder kunne rejse hjem til Aalborg med alle tre point. Siden da har de slået AC Horsens, Vendsyssel FF og Vejle. Derudover har de spillet uafgjort med Hobro IK, FC Midtjylland og OB.

Gæsterne er i rigtig god form på fremmed græs, hvor de har vundet seks kampe, spillet en enkelt uafgjort og tabt to med en samlet målscore på 19-7. Nederlagene er kommet mod FC Midtjylland og Vejle, mens de kun fik et enkelt point ud af deres anstregelser mod FC Nordsjælland. De har derimod slået både Brøndby IF, AaB, Horsholm-Usserod, Jammerbugt, AC Horsens og Randers FC. Der må være masser af selvtillid og tro på tingene i den esbjergensiske trup for tiden. De har således ikke prøvet at tabe siden 21. september. Siden da er det blevet til fire vunde kampe og to pointdelinger.

Dette bliver uden tvivl et rigtig tæt opgør, men vi regner med, at oprykkerne trækker sig sejrrigt ud af denne duel. Deres defensiv er rigtig solid, og Adrian Petre virker varm. En udesejr på 0-1 er vores bedste bud på et plausibelt resultat. Matchvinderen bliver i vores optik enten Adrian Petre eller Joni Kauko.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 3,75.

Følg spilforslaget hos bwin