Dagens bwin fidus: Bordeaux får ikke et ben til jorden

Kamp: Bordeaux – Zenit Petersborg
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 3,10 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Franske Bordeaux med Lukas Lerager og Andreas Cornelius i truppen har haft et forfærdeligt Europa League-gruppespil indtil videre, da de har tabt alle deres tre kampe og derfor ligger sidst i gruppen med nul point. Så går det straks bedre for russiske Zenit Petersborg, der endnu ikke har prøvet at tabe og er placeret på gruppens førsteplads med syv point. Nu mødes de to mandskaber så i det sydvestfranske på Matmut Atlantique. Her tror vi mest af alt på en sejr til udeholdet. Hjemmeholdet har nemlig tabt tre ud af deres seneste fire opgør med en samlet målscore på 2-6.

Zenit er bare bedre end Bordeaux

Værterne mangler i den grad både selvtillid og tro på tingene for tiden. De sidste par uger er det således blevet til tre nederlag og en enkelt uafgjort, så der har virkelig ikke været meget at smile over for franskmændene. Denne dårlige stime startede da de tabte med 2-0 til Montpellier den 21. oktober. Herefter gik turen så til Petersborg, hvor de tabte med 2-1 til Zenit, selvom de ellers bragte sig foran tidligt i opgøret. Bare tre dage senere tabte de så igen-igen – denne gang med 0-1 på eget græs til Nice. Deres første og eneste point i lang tid kom i søndags, hvor det lykkedes dem at spille 1-1 med Lyon på fremmed græs på en scoring af Andreas Cornelius i anden halvleg.

Gæsterne er til gengæld i rigtig fin form. Særligt i den hjemlige liga går det ganske godt. Her er det blevet til elleve sejre, en enkelt pointdeling og to nederlag med en samlet målscore på 22-9. Derfor ligger de naturligt nok nummer ét, og der er allerede blevet slået et pænt stort hul ned til Lokomotiv Moskva på andenpladsen. I Europa League har de også imponeret med sejre over Slavia Prag og aftenens modstander samt en uafgjort kamp med FC København.

Zenit kan sikre sig avancement med en sejr i aften, og vi tror, at de får den. Særligt fordi Bordeaux allerede har udspillet deres chancer i gruppen.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 3,10.

Følg spilforslaget hos bwin