Haderslev Stadion

Dagens bwin fidus: De Hvii’e vinder mod Haderslev

Kamp: SønderjyskE – AGF
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 2,85 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Vinderen af dette opgør slutter på Alka Superligaens syvendeplads, hvilket betyder, at de skal møde nummer fire på udebane i en direkte duel om en plads i Europa League. SønderjyskE står umiddelbart med de bedste kort på hånden. De fik nemlig scoret to udebanemål i lørdags, og kan derfor nøjes med uafgjort, så længe AGF ikke scorer mere end to gange. Århusianerne skal derimod vinde, hvis de vil snuppe den samlede sejr. Vi har på fornemmelsen, at de godt kunne trække sig sejrrigt ud af denne duel på Sydbank Park.

Vidt forskellige formkurver

David Nielsen og De Hvii’e har haft et rigtig godt 2018. Rent faktisk har de kun tabt tre kampe, mens fem er endt uafgjort og syv er blevet vundet med en samlet målscore på 23-14. Derudover er de ubesejret i deres sidste fire kampe, hvor tre er blevet vundet og en enkelt er endt uafgjort. Man kan altså virkelig sige, at den karismatiske skagbo har fået styr på den ellers synkende AGF-skude, som han overtog fra Glen Riddersholm. Særligt Martin Pusic har set skarp ud foran kassen det seneste stykke tid, hvor han har lavet fem mål i sine sidste syv kampe for klubben. Det var da også ham som stod for begge scoringer i lørdagens 2-2-opgør mod sønderjyderne på Ceres Park og Arena.

Claus Nørgaard og Sønderjyske har derimod haft et ekstremt svingede kalenderår. Syv gange har de forladt banen som tabere, og lige så mange gange har de forladt banen som vindere. Tre af deres kampe er endt uden vinder. Det er ikke nemt at blive klog på holdet fra Haderslev, men en ting er helt sikkert. De plejer ikke at gøre det særlig godt på eget græs mod århusianerne. Rent faktisk har de kun vundet én ud af deres sidste syv kampe på Sydbank Park mod De Hvii’e, mens fire er blevet tabt og to er endt uafgjort. Vi tror på mere af samme skuffe i aften, og at gæsterne snupper sejren og dermed sikrer sig syvendepladsen i Alka Superligaen.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 2,85.

Følg spilforslaget hos bwin