Vilfort Park

Dagens bwin fidus: Mål i begge ender på Vilfort Park

Kamp: Brøndby IF – AaB
Fidusen: Begge hold scorer
Odds: 1,95 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Superliga-sæsonen slutter for de seks øverste hold i dag. Mesterskabet skal uddeles, og det bliver enten FC Midtjylland eller Brøndby IF, som får lov til at løfte trofæet. De blå-gule fra Vestegnen slutter af med en hjemmekamp imod AaB, men kan ikke selv afgøre deres skæbne. De skal således slå aalborgenserne og håbe på at AC Horsens kan tage point mod midtjyderne på MCH Arena. Hvis det ikke sker, så ender mesterskabet på den jyske hede.

Brøndby er pisket til sejr

Alexander Zornigers tropper har haft et par rigtige svære uger, selvom de vandt deres første trofæ i et årti, da det blev til en 3-1-sejr over Silkeborg i pokalfinalen. Før den kamp spillede de nemlig 1-1 med ærkerivalerne fra FC København i Telia Parken og fire dage efter pokaltriumfen tabte de med 0-1 til FC Midtjylland hjemme på Vilfort Park. Nedturen fortsatte i fredags, hvor de smed en 0-2-føring over styr på fem minutter og måtte nøjes med 2-2 på CASA Arena mod AC Horsens. Alle disse pointtab har betydet, at i stedet for at være fem point foran FCM, så er de nu to point efter dem. Det må siges at være en yderst skuffende afslutning på en ellers eminent sæson.

AaB kan spille fuldstændig frit

Nu kommer de bolchestribede nordjyder på besøg, og selvom de absolut intet har at spille for, så tror vi godt, at de kan drille værterne. Morten Wieghorsts mandskab har nemlig set stærke ud i deres sidste to opgør. Først vandt de 1-0 hjemme over FCK på en Kasper Kusk-scoring dybt inde i overtiden, og derefter holdt de FCN fra fadet og spillede 0-0. Derudover plejer de at gøre det godt på udebane mod Brøndby. I deres sidste ti kampe på Vilfort Park er det således blevet til tre sejre, seks uafgjorte og blot to nederlag med en samlet målscore på 14-12. Selvom det er Danmarks sværeste udebane, så har gæsterne altså ganske gode minder herfra.

Vi tror, at det bliver et målrigt opgør. Særligt fordi hjemmeholdet er pisket til sejr, og udeholdet kan spille fuldstændig frit, da de er sikre på at slutte som nummer fem. I vores optakt lugter det langt væk af mål i begge ender på Vilfort Park.

Derfor er dagens bwin fidus, at begge hold scorer i kampen til odds 1,95.

Følg spilforslaget hos bwin