Logo for Alka Superligaen

Dagens bwin fidus: Hjemmesejr i Alka Superligaen

Kamp: Silkeborg – FC Helsingør
Fidusen: Hjemmeholdet vinder kampen
Odds: 1,75 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Der er tale om en seks-points-kamp, når Silkeborg hjemme på JYSK Park tager imod FC Helsingør. Peter Sørensens mandskab er dog en hel del bedre kørende end Christian Lønstrups tropper på nuværende tidspunkt. Hjemmeholdet har nemlig gjort det ganske godt på kunstgræsbanen. Udeholdet har derimod været i horribel form på fremmed græs i hele sæsonen. De har rent faktisk kun vundet en enkelt udekamp ud af 13 mulige. Silkeborg har derimod hentet mere end 70 procent af alle deres point hjemme på JYSK Park.

De deltidsprofessionelle oprykkere

FC Helsingør har haft det rigtig svært på udebane i nærmest hele sæsonen. De har sådan set ikke vundet på fremmed græs siden slutningen af juli måned, hvor de kunne rejse hjem fra Haderslev med en 1-2-sejr i baggagen. Siden da har de kun formået at skrabe to point sammen, da det er endt med ni nederlag og to uafgjorte opgør. Der er altså ikke det store, som taler for, at de skulle tage tre point mod Silkeborg, som har stærke ud på hjemmebane i denne sæson.

Silkeborgenserne har nemlig vundet seks kampe på eget græs, mens to er endt uafgjort og fem er blevet tabt med en samlet målscore på 22-23. Selvom de ikke har fået point i deres to seneste hjemmekampe, så er det ikke nogen særlig stor skuffelse, da de har mødt topholdene FC Midtjylland og FC København. Derudover så har de scoret mindst et mål i deres seneste 14 kampe på stribe. Sandsynligheden for at de kommer på måltavlen i dag er altså forholdsvis stor.

Vladimir Rodić som er kommet til klubben fra kriseramte Randers har endda været fyr og flamme det seneste stykke. Han har således scoret i sine sidste tre kampe i træk for klubben, så han kunne ligne et godt bud på en målscorer mod FC Helsingør. Vi tror, at Silkeborg er en for stor mundfuld til de deltidsprofessionelle oprykkere, og at det bliver til endnu et nederlag på udebane til Christian Lønstrups tropper. Peter Sørensens mandskab tager alle tre point på JYSK Park og efterlader FC Helsingør med en dårlig smag i munden.

Derfor er dagens bwin fidus, at hjemmeholdet vinder kampen til odds 1,75.

Følg spilforslaget hos bwin