Dagens bwin fidus: Uafgjort mellem Carpi og Pro Vercelli

Kamp: Carpi – Pro Vercelli
Fidusen: Kampen ender uafgjort
Odds: 3,00 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Det lugter langt væk af kryds og 0-0, hver evig eneste gang Carpi og Pro Vercelli støder sammen i den italienske Serie B. Blandt andet fordi seks af deres ni indbyrdes kampe er endt uden en vinder. Alle seks gange er det endda endt med det samme resultat; nemlig 0-0. Derudover så har begge hold spillet uafgjort 11 gange ud af 29 mulige i denne sæson. Hjemmeholdet har spillet uafgjort tre gange i deres sidste fem kampe, Udeholdets fem seneste opgør er endda allesammen endt uafgjort. Der er altså rigtig meget som tyder på, at der ikke bliver fundet en vinder i aften, når der skal spilles Serie B.

Krydskongerne

Pro Vercelli ligger under nedrykningsstregen i Serie B. Selvom de er ubesejret i deres seneste syv kampe, så har det ikke rykket dem særlig meget i tabellen. Det er mest af alt fordi, at de kun har vundet to ud af de syv opgør, mens de resterende fem allesammen er endt uafgjort. Først spillede de 0-0 med henholdsvis Bresica, Salernitana og Palermo og derefter blev det til 2-2 mod både Cesena og Bari. De har altså hverken vundet eller tabt siden den 10. februar. Det kunne sagtens blive mere af samme skuffe i aften, når de besøger Stadio Sandro Cabassi.

Carpi er nemlig også rigtig glade for at spille uafgjort. De vandt godt nok deres seneste kamp med 0-1 på udebane over Pescara, men inden da havde de spillet uafgjort med både Cesena og Entella. Begge kampe endte endda 0-0. Det er altså ikke kun udeholdet, som er gode til at forlade banen uden at score eller indkassere et mål.

Vi synes, at den her Serie B-kamp lugter langt væk af uafgjort, og hvis man er rigtig fræk, så kan man også spille på, at slutresultatet bliver 0-0. Det er nemlig sket fire gange i træk, at de to mandskaber har delt pointene imellem sig uden scoringer. Både den 21. oktober og den 4. april sidste år endte det 0-0. Det var samme cifre der stod på måltavlen efter 90 minutter den 5. november 2016. Der blev heller ikke scoret nogen mål den 28. februar 2015, og det tror vi heller ikke rigtig på, at der gør i aften.

Derfor er dagens bwin fidus, at kampen ender uafgjort til odds 3,00.

Følg spilforslaget hos bwin