Logo for Alka Superligaen

Dagens bwin fidus: Randers bliver bidt af de nordsjællandske tigre

Kamp: Randers FC – FC Nordsjælland
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 2,30 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Kriseramte Randers er i fuldstændig forfærdelig form, selvom de ikke har tabt i deres tre kampe i træk. Det er nemlig kun blevet til tre point, da de har spillet uafgjort med henholdsvis Hobro IK på hjemmebane (0-0), AC Horsens på udebane (1-1) og bundproppen FC Helsingør på hjemmebane (0-0). De har rent faktisk ikke formået at vinde en eneste fodboldkamp siden den 19. november, hvor de slog Lyngby BK på udenbane med 1-3. Siden da er det blevet til fire nederlag og tre uafgjorte med en samlet målscore på 4-15. Nu skal de møde Kasper Hjulmand og FC Nordsjælland hjemme på BioNutria Park, og det lugter langt væk af en udesejr.

Randers er ringe

De kronjyske heste ligger næstsidst i Superligaen med 17 point. Den eneste grund til, at de ligger helt i bunden er på grund af, at de har en bedre målscorer end oprykkerne fra FC Helsingør. De har kun formået at vinde tre kampe hele sæsonen, hvilket er dårligst af samtlige mandskaber. Derudover har de den næstdårligste offensiv, da der kun er blevet 19 mål i 23 kampe. Der er altså rigtig mange advarselslamper som blinker for Randers, og det kunne sagtens ende med en nedrykning, hvis de ikke snart vinder nogle fodboldkampe.

De har ansat Rasmus Bertelsen på permanent basis, og da han ikke har nogen som helst erfaring fra øverste hylde, må det siges at være en modig beslutning. Han har da heller ikke prøvet at smage sejrens sødme endnu. Udover de tre uafgjorte opgør i streg, så fik han nemlig ørerne i maskinen, da han mødte Ståle Solbakken og FC København i sin debut som cheftræner. Randers blev nemlig rundbarbaret med 5-1 i Telia Parken og måtte rejse hjem med røde ører. Mange af målene var endda selvforskyldt. Det var en kamp præget af en masse elendigt forsvarsspil og et hav af personlige fejl. Det skal de lave om på, hvis de vil have point mod FCN som har haft en fremragende sæson.

Kasper Hjulmands mandskab ligger lunt i svinget til at snuppe bronzemedaljerne i år, hvis de kan holde FCK bag sig. Hvis de gerne vil gøre det, så skal de simpelthen også vinde over et hold som Randers, der allerede har tabt 12 kampe i denne sæson. Vi tror, at de taber deres 13. opgør i aften, selvom de spiller på hjemmebane.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 2,30.

Følg spilforslaget hos bwin