Dagens bwin fidus: Rosenborg snupper sejren i Skopje

Kamp: FK Shkëndija – Rosenborg
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 2,25 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

De makedenoske mestre fra FK Shkëndija er inde i en rigtig skidt stime, da de har blot har vundet et enkelt ud af deres sidste syv opgør. Det er blevet til tre nederlag og lige så mange uafgjorte, og derudover har de kun formået at holdet buret rent to gange i denne periode. Derfor bliver det meget svært for dem at vende et 3-1-nederlag mod Rosenborg på udebane til noget brugbart. Særligt fordi de norske mestre ikke har tabt i mere end en måned. Her er blevet til seks sejre, to uafgjorte og fire clean sheets.

Bendtner er brandvarm

Makedonernes dårlige stime startede, da de spillede 0-0 med FC Sheriff Tiraspol på udebane i Champions League-kvalifikationen. I den efterfølgende kamp fik de nemlig en lussing af FC Red Bull Salzburg som slog dem med med 3-0 på eget græs.  Herefter måtte de så nøjes med 2-2 med FK Vardar Skopje på hjemmebane. Da de tog imod Salzburg blev det til endnu et nederlag – denne gang på 0-1. Mod FK Makedonija Gjorče Petrov blev det til et målløst opgør. De tabte som skrevet før 3-1 til Rosenborg på Lerkendal Stadion i Trondheim for en uge siden. Deres eneste sejr den seneste måneds tid kom i mandags, hvor de slog FK Belasica med 4-1 i den hjemlige liga. Vi tror dog, at glæden er kort, da de kommer ned på jorden igen mod Lord Bendtner og co.

Nordmændene er nemlig rigtig godt kørende med fire sejre på stribe. Først slog de Cork City stensikkert med 3-0 på hjemmebane i Europa League-kvalifikationen. Derefter vandt de med 0-2 på udebane over Kristiansund BK. Udover 3-1-sejren over de makedonske mestre har de så også slået Strømsgodset Toppfotball i et brag af en kamp, som sluttede med syv mål og en 4-3-sejr.

Nicklas Bendtner har scoret i sine to seneste opgør, og han ligner et oplagt bud på en målscorer og måske endda en matchvinder i aften. Vi sætter vores lid til, at ham og hans hold gør arbejdet færdigt på Philip II Arena i Makedoniens hovedstad Skopje.

Derfor er dagens bwin fidus, at Rosenborg vinder kampen til odds 2,25.

Følg spilforslaget hos bwin