Officielt logo for Champions League

Dagens bwin fidus: Benfica tager hjem fra Grækenland med en sejr

Kamp: PAOK – Benfica
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 2,35 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Græske PAOK står med rigtig gode kort på hånden for at gå videre til Champions League-gruppespillet, da de spillede 1-1 med portugisiske Benfica på udebane i det første playoff-opgør. Arbejdet skal dog stadig gøres færdigt på hjemmebane, og det tror vi bliver en svær opgave, da portugiserne på papiret er et stærkere mandskab end grækerne. Derudover så har gæsterne også meget mere europæisk erfaring end gæsterne. Rent faktisk har udeholdet ikke misset et CL-gruppespil siden 2013/14-sæsonen, hvor de kom i Europa League-finalen og tabte til Sevilla.

Portugiserne er pisket til sejr

Hjemmeholdet har spillet seks kampe af betydning indtil videre i denne sæson, hvor det er blevet til fire sejre og to uafgjorte. Først tog de imod Basel fra Schweiz på eget græs i CL-kvalen, hvor det blev til en 2-1-sejr. I det omvendte opgør vandt de stensikkert med 0-3, og så var avancementet til næste runde sikret. Her skulle de op imod Spartak Moskva fra Rusland. Da de vandt med 3-2 hjemme og spillede 0-0, så gik de videre til sidste kvalifikationsrunde, som betyder, at de sikre på mindst en plads i Europa League-gruppespillet. I den hjemlige liga startede de med en 1-0-sejr på hjemmebane over Asteras Tripoli i lørdags.

Udeholdet har også været i aktion seks gange, hvor de har vundet tre og spillet lige så mange uafgjorte. Første kamp var mod Fenerbahçe fra Tyrkiet på hjemmebane, og her blev det til en sejr på 1-0. Derefter slog de Guimarães hjemme med 3-2 i ligaen. I det omvendte opgør med tyrkerne fik de 1-1, hvilket betød videre avancement. De fulgte op med at slå Boavista på udebane med 0-2 i ligaen. Deres to seneste kampe er begge endt 1-1 mod henholdsvis PAOK og Sporting.

Der er ikke den store tvivl om, at det vil være en kæmpe skuffelse for Benfica at skulle nøjes med et EL-gruppespil. De er et mandskab som hører hjemme i Champions League, hvilket de også har spillet i fire sæsoner på stribe. Vi tror, at de vender det dårlige 1-1-resultat på eget græs til noget brugbart og snupper sejren på Toumba Stadium i Thessaloniki.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 2,35.

Følg spilforslaget hos bwin