Officielt logo for Shamrock Rovers

Dagens bwin fidus: Shamrock sender Derry hjem uden point

Kamp: Shamrock Rovers – Derry City
Fidusen: Hjemmeholdet vinder kampen
Odds: 1,70 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Der er desværre hviledag ved verdensmesterskaberne i Rusland. Derfor skal vores trofaste læsere dog overhovedet ikke snydes for dagens bwin fidus. Selvom der ikke var så meget at vælge imellem på programmet, så har vi stadig fundet frem til et spil med god værdi. Vi tager en tur til den irske Premier Division, hvor Shamrock Rovers hjemme på Tallaght Stadium i Dublin tager imod Derry City. Her føler vi os rimelig overbeviste om, at hjemmeholdet ender med at trække sig sejrrigt ud af duellen og tager alle tre point.

Derry er dårlige for tiden

Shamrock er ganske godt kørende for tiden. De har nemlig vundet deres sidste to kampe i træk med en samlet målscore på 7-0. Først bankede de Bray sønder og sammen med intet mindre end 5-0 på hjemmebane, og derefter snuppede de en sikker 0-2-sejr over Limerick på udebane. De ligger nummer fire i tabellen, og der er syv point op til top tre, og hvis man slutter der, så står den på Europa League-kvalifikation i næste sæson.

Det går til gengæld knap så godt for Derry. De har nemlig tabt fire ud af deres sidste fem kampe med en samlet målscore på 4-15. Der er altså virkelig ikke særligt meget som virker for dem lige nu. De scorer under et mål i gennemsnit per kamp samtidig med at de lukker tre ind. På trods af denne elendige stime er de dog stadig placeret på femtepladsen – á point med dagens modstander. De to mandskaber er altså i en direkte duel om at en top fire-placering.

Når man tænker på, at hjemmeholdet er så meget bedre kørende end udeholdet, så burde det her ende med tre point til mandskaber, som der spiller på eget græs. Vi har svært ved at se Derry City holde rent bur, da de ikke har formået det siden den 21. maj, hvor de slog Bray med 2-0 på hjemmebane. Det lugter lidt af endnu et Derry-nederlag i aften, da de scorer for lidt og indkasserer for mange.

Derfor er dagens bwin fidus, at Shamrock Rovers vinder kampen til odds 1,70.

Følg spilforslaget hos bwin