Fransk og argentinsk flag

Dagens bwin fidus: Endnu en fransk VM-fadæse i vente

Kamp: Frankrig – Argentina
Fidusen: Udeholdet går videre
Odds: 2,20 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

I dag klokken 16:00 går det endelig løs! 1/8-finalen ved verdensmesterskaberne i Rusland fløjtes i gang. Frankrig og Argentina støder nemlig sammen i et brag af en kamp. Selvom franskmændene gik ubesejret igennem deres gruppe, så spillede de overhovedet ikke champagnebold på noget tidspunkt. Argentinerne måtte vente til allersidst med at sikre sig avancement, men de fik med nød og næppe besejret Nigeria og derved sikret sig andenpladsen. Nu bliver det så spændende at se, hvilken en af disse to store fodboldnationer, som der booker sig den første billet til kvartfinalerne.

Der var rigtig høje forventninger til både det franske og argentinske landshold inden sommerens slutrunde. Man kan dog ikke rigtig sige, at nogle af dem har levet op til det.

Fantasiløse franskmænd

Frankrig startede ud med at spille en rigtig skidt kamp mod Australien, hvor de med hiv og sving fik hevet en 2-1-sejren i land på en scoring fra 11-meter-pletten og et selvmål. Langt fra imponerende. Det var det heller ikke rigtig mod Peru, selvom de fik vundet det opgør med 1-0 på en kasse af Kylian Mbappé. I den sidste gruppespilskamp var det så Danmark der ventede, og selvom Didier Deschamps brugte en del reserver, så var der absolut intet flow i det franske spil, og der var ikke den store tvivl om, at der ikke ville blive scoret i den kamp. Det er altså blevet til tre scoringer i fire kampe, hvilket har kastet syv point af sig for franskmændene.

Apatiske argentinere

Argentina har gjort det endnu dårligere. Først måtte de nøjes med 1-1 mod Island, da Lionel Messi ikke kunne konvertere fra straffesparkspletten. Derefter fik de en ordentlig lussing af Kroatien, som bankede dem sønder og sammen med 3-0. Mod nigerianere skulle de bruge 86 minutter, før at deres avancement var sikret på en flot scoring af Marcos Rojo fra Manchester United. Vi tror dog, at den forløsende sejr har givet dem en masse selvtillid og tro på tingene.

Selvom Frankrig har spillet en smule bedre og skrabet flere point sammen, så tror vi, at Lionel Messi og co. virkelig har fået et moralboost af dimensioner efter at have undgået et pinligt exit. Det kan være, at de får brug for forlænget spillede og eventuelt en straffesparkskonkurrence, men vi sætter vores lid til, at Jorge Sampaoli trækker det længste strå mod Didier Deschamps.

Derfor er dagens bwin fidus, at Argentina går videre til odds 2,20.

Følg spilforslaget hos bwin