Tunesisk flag der blafrer i vinden

Dagens bwin fidus: Tunesien tager tre point mod Panama

Kamp: Panama – Tunesien
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 1,85 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Der er ikke andet end æren at spille for, når Panama og Tunesien skal krydse klinger i gruppe G. Begge mandskaber har nemlig tabt to kampe i træk, og de kan derfor ikke gå videre til 1/8-finalen. Vi synes dog stadig, at der er rimelig stor kvalitetsforskel på panamanerne og tuneserne. Det kan man da også se på deres respektive målscore. Panama har nemlig tabt deres to opgør med sammenlagt 1-9, mens Tunesien har gjort det en del bedre, da de trods alt har scoret tre gange og indkasseret syv i den anden ende.

Toptændte tunesere

Panamanerne startede ud med at spille en god første halvleg mod Belgien, men så faldt de fuldstændig sammen i anden halvleg og endte med at tabe 3-0 på et mål af Dries Mertens og to af Romelu Lukaku. Mod England gik det endda endnu mere galt, da de var bagud med 5-0 allerede efter de første 45 minutter, og selvom de fik scoret deres første VM-mål nogensinde i slutningen af opgøret, så endte de stadig med at tabe hele 6-1. Både deres defensiv og offensiv har altså sejlet rundt, og det bliver nok mere af samme skuffe i aften.

Tuneserne gjorde derimod rigtig fin figur i deres første kamp, hvor de kom ind til pausen med 1-1 mod England. Desværre for dem dukkede Harry Kane op ved bagstolpen og headede sejrmålet ind i de døende sekunder. Mod belgierne spillede de dog langt fra op til deres bedste og på et mål af Eden Hazard og to af Romelu Lukaku var de bagud med 3-1 i pausen. Anden halvleg blev tabt med 2-1, så de endte med at få en stor lussing på 5-2. Den vil de rigtig gerne revanchere, og det kan de kun gøre ved at snuppe en sejr over slagne Panama.

Både Wahbi Khazri, Dylan Bronn og Ferjani Sassi har allerede vist deres målnæse frem ved denne slutrunde, og det kunne en eller flere af dem godt gøre igen. Særligt fordi det panamanske forsvar er til at tale med og lukker rigtig mange mål ind. Vi tror på mere af samme skuffe i aften.

Derfor er dagens bwin fidus, at Tunesien vinder kampen til odds 1,85.

Følg spilforslaget hos bwin