Chilensk og serbisk flag

Dagens bwin fidus: Serbien fortsætter deres sejrsstime

Kamp:  Serbien – Chile
Fidusen: Hjemmeholdet vinder kampen
Odds: 2,35 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

På Merkur-Arena i Østrig skal det serbiske landshold krydse klinger med det chilenske landshold. Serberne vandt deres VM-kvalifikationsgruppe og er derfor at finde ved sommerens slutrunde i Rusland. Chilenerne skuffede derimod stort, da de kun blev sekser i gruppen og derved misser deres første verdensmesterskab i tolv år. Vi har på fornemmelsen, at Serbien kommer til at kæmpe mere for sejren end Chile, da deres spillere skal bevise noget overfor landstræneren, inden turen går til diverse russiske stadions.

Serbien er i storform

Det chilenske landshold er inde i en mildest talt elendig stime af skuffende resultater. De har kun vundet tre gange i de sidste ti forsøg, mens de har tabt til både Rumænien, Brasilien, Bolivia, Paraguay og Tyskland. Som om det ikke var slemt nok, så har de kun præsteret at holde buret rent to gange i denne periode, mens de har forladt banen fem gange uden at score. Der er altså store problemer både i defensiven og offensiven, og det kommer til at kræve rigtig meget hårdt arbejde fra Alexis Sánchez og resten af de chilenske spillere for at komme ud af deres kæmpe krise.

Så går det straks en hel del bedre for det serbiske landshold. De har nemlig vundet seks gange i deres sidste ti opgør. Serberne har besejret Georgien to gange, mens det også er blevet til sejre mod Moldova, Irland, Kina og Nigeria. Fem gange har de holdt modstanderne fra at score, mens de selv er kommet på tavlen i alle ti kampe. Både deres forsvar samt deres angreb er altså i fin form, og det står i skarp kontrast til deres modstandere.

Det er altså to mandskaber med vidt forskellige formkurver, og når man samtidig tænker på, at hverken Chiles defensiv eller offensiv fungerer optimalt for tiden, mens Serbiens forsvar og angreb er i topform, så kommer man hurtigt frem til den konklusion, at det burde ende med en sejr til et toptændt serbisk landshold over et kriseramt chilensk landshold. Særligt fordi de serbiske spillere har noget at bevise overfor landstræneren inden sommerens slutrunde i Rusland.

Derfor er dagens bwin fidus, at hjemmeholdet vinder kampen til odds 1,91.

Følg spilforslaget hos bwin