Kroatisk og brasiliansk flag

Dagens bwin fidus: Kroatien kommer i problemer mod Brasilien

Kamp:  Brasilien – Kroatien
Fidusen: Hjemmeholdet vinder kampen
Odds: 1,50 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Brasilien har ikke vundet et verdensmesterskab i 16 år, eller siden VM 2002 som blev afholdt i Sydkorea og Japan. For fire år siden på hjemmebane kom de hele vejen til semifinalen, men en skade til deres store stjerne Neymar og en karantæne til deres forsvarsgeneral Thiago Silva satte en stopper for deres drøm om at løfte trofæet. De er dog spået gode chancer for at gå hele vejen ved sommerens slutrunde i Rusland. Først og fremmest skal de dog sørge for en god generalprøve mod Kroatien.

Sambaspillerne sejrer

De fanatiske brasilianske fans tørster virkelig efter at se deres spillere løfte VM-trofæet igen. Både i 2006 og 2010 måtte de rejse hjem efter kvartfinalerne, hvor henholdsvis Frankrig og Holland blev endestationen. Som skrevet før kom de skridtet videre til semifinalen i 2014, men Tyskland viste ingen nåde og kørte dem over med 7-1. Nu går turen så til Rusland og måske fjerde gang er lykkens gang for Brasilien?

De har dog ikke fået nogen optimal optakt til sommerens slutrunde. Deres helt store stjerne og verdens dyreste fodboldspiller Neymar har nemlig siddet ude de sidste mange måneder med en slem skade. Selvom han ikke kommer i aktion mod kroaterne, så er han ved at være tilbage i omdrejninger. Det kan dog vise sig at være held i uheld, da de simpelthen bliver nødt til at bevise overfor sig selv og deres fans, at de kan få spillet til at hænge sammen uden den 26-årige verdensstjerne fra PSG. Offensiven faldt nemlig fuldstændig fra hinanden for fire år siden, da han blev skadet i kvartfinalen ved VM på hjemmebane.

Vi har på fornemmelsen, at Thiago Silva og co. får en god generalprøve. Særligt fordi de ikke har prøvet at tabe i deres seneste ni kampe eller et helt kalenderår. Det er blevet til sejre mod henholdsvis Australien, Ecuador, Chile, Japan, Rusland og Tyskland, mens de har spillet uafgjort med Colombia, Bolivia og England. Kroaterne har derimod tabt til både Peru, Tyrkiet og Island i deres sidste ni kampe. Brasilien er af en helt anden kaliber, og vi tror, at Luka Modric og co. kommer til at at få det svært mod dem.

Derfor er dagens bwin fidus, at hjemmeholdet vinder kampen til odds 1,50.

Følg spilforslaget hos bwin